Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce depinde transferul lui Moruţan. Victor Becali, anunţ şi despre Alexandru Cicâldău: "De ce să fie un pas în spate?" | EXCLUSIV

De ce depinde transferul lui Moruţan. Victor Becali, anunţ şi despre Alexandru Cicâldău: "De ce să fie un pas în spate?" | EXCLUSIV
Comentarii

Olimpiu Moruţan (23 de ani) şi Alexandru Cicâldău (25 de ani) au plecat de la Galatasaray sub formă de împrumut, iar agentul Victor Becali a vorbit despre situaţia lor.

Victor Becali, despre Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău

Perioada bună a celor doi fotbalişti români s-a încheiat la Galatasaray odată cu plecarea lui Fatih Terim, antrenorul care i-a dorit la Istanbul. Acest sezon i-a prins pe cei doi în locuri diferite. 

Olimpiu Moruţan a fost împrumutat în Serie B, la Pisa, unde a strâns 12 meciuri, 4 goluri şi 3 pase decisive, iar italienii au în contractul semnat cu Galatasray o clauză prin care-l pot cumpăra definitiv pe mijlocaşul român. 

Momentan, Pisa nu s-a hotărât asupra unui transfer definitiv, a afirmat Victor Becali, în ciuda evoluţiile apreciate din ultima perioadă

"A reuşit o dublă, e îmbucurător că a făcut un joc bun, dar îi trebuie continuitate. (n.r. - Va rămâne la Pisa?) Vom vedea, nu ştie nimeni, nu ştie nici el, nici cei de la Pisa, nici noi, evoluţiile lui vor hotărî asta", a spus Victor Becali pentru Orange Sport. 

Fostul coleg al lui Moruţan de la Galatasaray, Alexandru Cicâldău, a fost împrumutat în Emiratele Arabe Unite, la Ittihad Kalba, care ar fi nevoită să plătească o sumă importantă pentru a-l lua definitiv. 

Victor Becali a pus plecările românilor din Turcia pe seama schimbărilor radicale din interiorul clubului Galatasaray. 

"S-a schimbat conducerea la Galatasaray, antrenorul, mai ales în Turcia. N-au plecat numai Cicâldău şi Moruţan. Pleacă mari jucători, asta se întâmplă în Turcia. Ei, când vin în campanie promit ceva, deşi poate Cicâldău sau Moruţan costă cât a costat salariul într-un an al unui jucător care n-a dat randament. A venit Falcao mai mult accidentat.

La Cicâldău de ce să fie un pas în spate? S-au dus şi jucători mari, nu e niciun pas în spate, e o experienţă care-l va ajuta", a mai spus agentul Victor Becali, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanalexandru cicaldauvictor becali 

viewscnt
Articole similare