Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a învins în turul optimilor European League! Campioana României s-a impus la trei goluri, iar returul va fi de foc

Dinamo a învins în turul optimilor European League! Campioana României s-a impus la trei goluri, iar returul va fi de foc

Handbal

Comentarii

Campioana Dinamo Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, formaţia Bjerringbro-Silkeborg, scor 37-34 (18-16), în manşa tur din optimile European League. Returul se va disputa în 2 aprilie, în Danemarca, pentru un loc în sferturile competiţiei.

Dinamo Bucureşti - Bjerringbro-Silkeborg, scor 37-34, în optimile European League

Principalii marcatori ai partidei au fost Rosta 9 goluri, Zeinelabedin Ali 6, Cindric 6, pentru Dinamo, respectiv Lenbroch 7, Bogojevic 7, pentru echipa daneză.

În grupa principală IV, Dinamo Bucureşti a obţinut rezultatele: 33-35 şi 27-31 cu Sporting CP, 33-23 şi 33-25 cu CSM Constanţa. Dinamo a încheiat pe locul 3, cu 4 puncte şi a prins locul de play-off.

La rândul său, CSM Constanţa a fost pe locul 4, după rezultatele 23-33 şi 25-33 cu Dinamo Bucureşti, respectiv 29-32 şi 31-35 cu Fuchse Berlin. CSM a ratat calificarea mai departe, în condiţiile în care a început în preliminarii, eliminând finalista din 2023 Fraikin Granollers, iar în grupa preliminară H a încheiat lider.

Meciurile din optimi se joacă în 26 martie şi 2 aprilie, celelalte confruntări fiind între RK Nexe – Rhein-Nekar Lowen, TSV Hannover-Burgdorf şi Kadetten Schaffhausen – Fuchse Berlin.

Câştigătoarele din dubla manşă vor evolua apoi în sferturile de finală, în 23 şi 30 aprilie, cu echipele care s-au clasat pe primul loc în cele patru grupe principale, adică HBC Nantes, Skjern Handbold, SG Flensburg-Handewitt şi Sporting CP. Ulterior, câştigătoarele din sferturile de finală vor juca în cadrul Turneului Final Four (semifinale, finale).

Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

Afla mai multe despre: dinamo handbaldinamo bjerringbro-silkeborg 

viewscnt
Articole similare