You are here:

Dinamovistul remarcat de MM Stoica după Hermannstadt - Dinamo 0-2: "Foarte bun, are cifre, a fost meciul lui"

Dinamovistul remarcat de MM Stoica după Hermannstadt - Dinamo 0-2: "Foarte bun, are cifre, a fost meciul lui"

Dinamo București

Comentarii

Cătălin Cîrjan, "decarul" celor de la Dinamo, a fost evidenţiat de Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, după victoria dinamoviştilor de la Sibiu, cu FC Hermannstadt.

Fostul jucător de la Arsenal a contribuit decisiv la ambele goluri reuşite de formaţia sa. La primul, fostul rapidist a fost faultat în careu de către Selimovic, iar Selmani a reuşit să transforme de la "11" metri.

Cîrjan a pasat decisiv la reuşita lui Kennedy Boateng, prima a fundaşului din Togo în Superliga. Mihai Stoica a vorbit despre partida reuşită de Cătălin Cîrjan, pe care l-a lăudat pentru întreaga perioadă petrecută la Dinamo.

Mihai Stoica: "Foarte bun Cîrjan, are cifre, are prestaţii foarte bune"

"Cîrjan nu se poate scoate, ăsta a fost meciul lui, a dat pasă de gol şi a scos penalty. Foarte bun Cîrjan, Cîrjan la Dinamo are cifre, are prestaţii foarte bune, să vezi ce înseamnă mediu şi ce înseamnă ca un jucător să se potrivească la o echipă şi să nu se potrivească la alta.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Cîrjan a vorbit despre partidă, cât şi despre următorul meci al dinamoviştilor, derby-ul din grupele Cupei României împotriva celor de la FCSB.

"Mi-a plăcut că am ţinut mingea foarte mult, nu ne-am mai retras cum am făcut în alte meciuri. Pot să zic că e ok, am avut patru meciuri în care nu am câştigat, ne doream să câştigăm şi în deplasare, am luat cele trei puncte şi suntem sus acolo.

Am fost foarte dezamăgiţi după meciul din campionat, suntem încrezători, Cupa este o competiţie foarte importantă pentru noi, sperăm să-i răsplătim pe fani pentru că merită asta.", a declarat Cătălin Cîrjan, la flash interviu.

Afla mai multe despre: dinamomm stoicahermannstadtcatalin cirjansuperliga 

viewscnt
Articole similare