Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs şocant dinspre Gaziantep despre Şumudică! Cine a deschis şampania prea devreme: "A pierdut banii oraşului. Să nu mai vină vreodată în Turcia"

Discurs şocant dinspre Gaziantep despre Şumudică! Cine a deschis şampania prea devreme: "A pierdut banii oraşului. Să nu mai vină vreodată în Turcia"
Comentarii

Au fost reacţii dure în Turcia, după ce vestea că Marius Şumudică (52 de ani) va fi demis, luni, de club. În cele din urmă, antrenorul a rămas, însă un jurnalist al unei publicaţii din Gaziantep a deschis şampania prea devreme şi a lansat un atac dur la aresa românului.

Atac nemilos asupra lui Şumudică dinspre Gaziantep

Au fost ore de foc în cadrul clubului Gaziantep, unde s-a discutat soarta staffului condus de Marius Şumudică. Demis iniţial după ce scorul a fost 7-6 în urma votului membrilor din administraţie, Marius Şumudică şi-a păstrat postul, în urma unei şedinţe care a durat trei ore. 

În acele ore ale răspândirii veştii că românul va fi demis, Mehmet Erol Maraş, jurnalist la Telegraf, una dintre publicaţiile importante din Gaziantep, a avut o părere dură despre Marius Şumudică. El s-a bucurat prea devreme pentru vestea iniţială, întrucât antrenorul şi-a păstrat postul în cele din urmă. 

"Şumudică a fost concediat! Aplauze preşedintelui Memik Yilmaz. Antrenorul clubului de fotbal Gaziantep, Şumudică, a fost alungat în cele din urmă înainte că acesta să poată obţine un profit mai mare. Plecarea lui Şumudică a fost o mare bucurie atât pentru Gaziantep, cât şi pentru fanii fotbalului. Acest om trimitea banii pe care i-a primit de aici în ţara lui ca valută străină.

A plecat după ce a dus echipa în zona retrogradării şi după ce a pierdut banii oraşului. Într-un final, preşedintele lui Gaziantep, Memik Yilmaz, a făcut ce era corect şi a luat decizia potrivită împreună cu conducerea. 

De asemenea, acest om ar fi luat numele preşedintelui şi numele preşedintelui lui Gaziantep pentru a deveni cetăţean turc. Sunt încântat că nu i s-a mai dat oportunitatea. 

Opinie halucinantă în Turcia despre plecarea lui Marius Şumudică: "Să nu mai vină vreodată în oraşul nostru"

Sper ca acest om să nu mai vină vreodată în oraşul nostru sau în ţara noastră. De acum ne vom împotrivi conducerii atunci când va dori să-l mai numească antrenorul lui Gaziantep FK. Nu ne vom mai înclina românului cât timp îi avem pe copiii noştri. Şumudică a făcut de ruşine clubul cu acţiunile sale lipsite de etică şi de fair-play. 

Vreau să-i mulţumesc conducerii şi lui Memik Yilmaz. Sperăm că putem obţine victorii şi să evităm zona retrogradării", a fost opinia lui Mehmet Erol Maraş despre îndepărtarea lui Marius Şumudică de la clubul turc. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica gaziantepgaziantepmarius sumudica turcia 

viewscnt
Articole similare