Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două galerii lăudate de Laszlo Dioszegi: "Vreau să profit de ocazie şi să spun câteva exemple pozitive, că aşa este normal"

Două galerii lăudate de Laszlo Dioszegi: "Vreau să profit de ocazie şi să spun câteva exemple pozitive, că aşa este normal"
Comentarii

Acţionarul de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a vorbit şi despre galeriile din România care au arătat respect faţă de clubul pe care-l reprezintă.

Galeriile din România lăudate de Laszlo Dioszegi

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis amânarea pentru săptămâna viitoare a cazului incidentelor care au dus la suspendarea meciului Sepsi – FCU 1948 Craiova.

Astfel, ambele echipe încă aşteaptă să afle dacă va fi acordată o victorie la masa verde sau se va juca meciul abandonat. 

"Eu vreau să câştig pe teren, deci de când am înfiinţat clubul asta vrem, ca totul să se decidă pe teren. Noi niciodată nu umblăm nici cu meciuri să nu jucăm aşa mai bine sau mai rău. Vreau ca totul să fie corect", a declarat Laszlo Dioszegi, conform Sport.ro

După sezoanele petrecute în fotbalul românesc cu Sepsi, Laszlo Dioszegi şi-a făcut o părere despre majoritatea galeriilor adverse şi le-a lăudat pe cele ale Rapidului şi Universităţii Craiova. 

"La Mioveni nu am avut probleme, dar chiar acum vreau să profit de ocazie şi să spun câteva exemple pozitive, că aşa este normal. Trebuie să felicit galeria Rapidului. Şi când au fost la Sfântu Gheorghe, şi când am fost noi la Rapid, în Giuleşti, sunt cea mai frumoasă galerie din ţară şi aproape cea mai numeroasă.

Ne-au întâmpinat cu căldură. Şi la Craiova domnului Rotaru la fel. Deci iată că se poate!", a mai spus acţionarul de la Sepsi. 

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsi sfantu gheorghe 

viewscnt
Articole similare