Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest controversat făcut de Iacob după gol! "Să nu fie cumva adresat lui Mutu". Colegii au încercat să-l acopere, dar camerele l-au surprins | VIDEO

Gest controversat făcut de Iacob după gol! "Să nu fie cumva adresat lui Mutu". Colegii au încercat să-l acopere, dar camerele l-au surprins | VIDEO

Rapid

Comentarii

Paul Iacob (26 de ani) a oferit concluziile unui sezon modest pentru el, după ce a marcat în FCSB - Rapid Bucureşti 1-5, în Superligă. Pentru că n-a dorit să explice gestul făcut după gol, indiciile l-au indicat pe antrenorul Adrian Mutu drept ţinta jucătorului.

Paul Iacob a marcat şi a arătat obrazul. Colegii au încercat să-l acopere: "Doar nu le făceam lor. Cred că ştiţi"

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă,în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă. Luckassen, Pănoiu, Paul Iacob şi Funsho, cu o dublă, au fost marcatorii echipei conduse de Adrian Mutu. 

Fundaşul sosit de la Chindia a dus scorul la 3-0, apoi s-a dezlănţuit. El a alergat în partea opusă băncii tehnice a giuleştenilor şi a bătut obrazul cuiva, cu faţa spre tribuna dinspre banca de rezerve a vişiniilor. 

Colegii au încercat să-l acopere, iar la final Paul Iacob a fost întrebat despre moment. 

"Un meci de orgoliu, în care trebuia să apărăm culorile Rapidului. Poate e meciul carierei, dar nu vreau să rămână, vreau să fac meciuri din ce în ce mai bune. 

(n.r. - semnul de la gol). Cred că ştiţi, toată lumea ştie. Doar nu-l făceam pentru colegi. Ştiu oamenii, fiecare îşi dă seama, dar nu aveam cum să le fac colegilor mei.

E o victorie meritată. Nu cred că trebuie să analizăm Rapid după un singur meci, ci tot sezonul. N-am făcut un sezon strălucit doar cu intrarea în play-off. Pentru mine nu e o realizare, că am venit la Rapid să mă bat pentru trofee. E un sezon ok", a declarat fundaşul central de la Rapid

VIDEO | Gestul făcut de Paul Iacob după gol

Adrian Mutu, ţinta lui Paul Iacob? Ce consideră Andrei Vochin

Adus pentru de la Chindia în vara anului 2022, pentru a le face concurenţă lui Cristian Săpunaru şi Dragoş Grigore, Paul Iacob n-a reuşit să-şi asigure locul de titular în centrul apărării. În acest sezon a intrat pe teren de 19 ori, iar în play-off a fost abia la a doua apariţie, când a şi marcat cu FCSB. 

Andrei Vochin a considerat că există indicii suficiente pentru a trage concluzia că Paul Iacob i-ar fi făcut semnul cuiva din interiorul Rapdiului. 

"Nu ştiu dacă n-au fost declaraţii din interior referitoare la lista (n.r. - de transferuri). Mai are şi o notă critică în final cu cele două luni în care nu a jucat. Mă gândesc să nu fie cumva adresat cuiva din interior, lui Mutu, ori cuiva din administraţie. 

Adică dacă e cumva pus pe lista de transferuri în vara asta, dacă s-a discutat despre el, dacă a fost criticat... Nu-mi dau seama. Mai vine şi cu un discurs... Mutu spune că e în obiectiv, că e în play-off, unde a urmat o verificare, iar el (n.r. - Paul Iacob) a zis că a venit să câştige trofee, că nu e un sezon bun, ci ok", a declarat expertul Orange Sport, după FCSB - Rapid 1-5. 

Afla mai multe despre: paul iacobfcsb rapid 1-5gest paul iacob fcsb rapid 

viewscnt
Articole similare