Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali merge la TAS! "100%. Ce probe să ai?". Ce contestă finanţatorul FCSB

Gigi Becali merge la TAS! "100%. Ce probe să ai?". Ce contestă finanţatorul FCSB

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, urmează să conteste la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) decizia primită în privinţa anunţului că a pariat într-un meci disputat de echipa sa.

Gigi Becali se duce la TAS, după ce a fost penalizat: "E o chestie de principiu. Ce probe să ai?"

O declaraţie din urmă cu jumătate de an i-a adus o penalizare lui Gigi Becali, după ce UEFA a analizat cazul celui care controlează clubul FCSB. 

Forul european l-a amendat pe Gigi Becali cu 30.000 de euro, întrucât a spus că a plasat un pariu pentru duelul FCSB - Nordsjaelland, în urma căruia liderul Superligii a părăsit Conference League încă din turul al treilea preliminar. 

La acel moment, FRF a fost cea care a sesizat UEFA în privinţa declaraţiei lui Gigi Becali, care a anunţat că miza a fost de 20.000 de euro, sumă pe care oricum a pierdut-o. 

La acel moment, MM Stoica a spus că Gigi Becali a glumit, iar preşedintele Consiliului de Administraţie de FCSB a reacţionat şi la scurt timp după ce UEFA a dictat măsura contra afaceristului. 

MM Stoica a dezvăluit că Gigi Becali se va îndrepta spre TAS pentru a-şi căuta dreptatea şi a subliniat faptul că patronul FCSB nu a fost implicat în vreun pariu la acel moment din preajma meciului cu echipa daneză. 

"Da, da, da, da, da, merge la TAS, 100%. La el e o chestie de principiu, aşa e. Eu acum în emisiune fac o declaraţie, că aseară după meci n-am avut somn şi am fost să sparg o bancă. Domnule, e adevărat? Am glumit. 

Ce probe să ai că n-a jucat, n-a jucat, asta spun. Aseară am câştigat eu la pariuri (n.r. - râde). Glumesc. Eu nu joc de principiu, am fost jucător de toate, că ăsta era cartierul în Galaţi", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

După 29 de etape din Superliga, FCSB este lider, cu 64 de puncte, Rapid e a doua, cu 52 de puncte, iar CFR Cluj este a treia, cu 50 de puncte. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali amendagigi becali tasmm stoicagigi becali pariu fcsb nordsjaelland 

viewscnt
Articole similare