Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | OUT după ruşinea cu Silkeborg! Becali taie în carne vie. FCSB îi arată uşa

BREAKING | OUT după ruşinea cu Silkeborg! Becali taie în carne vie. FCSB îi arată uşa

FCSB

Comentarii

Gigi Becali taie în carne vie la FCSB şi pregăteşte lista de plecări, la începutul lui 2023. Omul de afaceri a mai trecut un nume pe lista neagră de la echipa "roş-albastră".

Unul dintre jucătorii aduşi recent de Gigi Becali la FCSB a fost trecut pe lista neagră. Umilinţa cu Silkeborg din Conference League (0-5 în grupe) va fi fatală pentru unii dintre jucătroii "roş-albaştrilor". Gigi Becali a mai trecut un jucător transferat recent pe lista neagră.

BREAKING | OUT după ruşinea cu Silkeborg! Becali taie în carne vie. FCSB îi arată uşa

Andrei Dumiter, Bogdan Rusu, Denis Haruţ şi Marco Dulca au fost trecuţi de Gigi Becali pe lista neagră la FCSB şi omul de afaceri a anunţat că se va despărţi de ei în perioada de mercato de la începutul lui 2023. Gigi Becali taie în carne vie şi, pe lângă jucătorii menţionaţi, a mai trecut un jucător pe lista plecărilor.

Transferat recent, după calificarea în grupele Conference League, Radu Boboc a fost trecut pe lista neagră de Gigi Becali, anunţă spotmedia.ro. Omul de afaceri din Pipera e hotărât să "cureţe" lotul FCSB de jucătorii care l-au dezamăgit, iar Radu Boboc e ultimul nume trecut la "plecări".

"Gigi Becali încearcă să scape de Radu Boboc în iarnă, după ce l-a dezamăgit în confruntarea cu Silkeborg şi nu a prins lotul în meciul cu Petrolul", scrie spotmedia.ro.

Gigi Becali l-a transferat pe Radu Boboc în vară, la pachet cu Eduard Radaslavescu (18 ani), iar FCSB a plătit un milion de euro pentru ambii. Postul de fundaş dreapta e aglomerat la FCSB, dar acum Nicolae Dică va rămâne fără unul dintre jucătorii pe care-i avea la dispoziţie pentru poziţie. Ovidiu Popescu, Valentin Creţu şi Alexandru Pantea sunt variantele.

Radu Boboc a jucat şapte meciuri în toate competiţiile pentru FCSB, dar n-a marcat şi nu a oferit pase de gol.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Boboc în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu boboc out fcsbgigi becali radu boboc fcsbgigi becali fcsbradu boboc out fcsbradu boboc gigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare