Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În ultimul an, joacă acelaşi fotbal ţurcă. De ce îl chemi?”. Noi semne de întrebare asupra deciziilor lui Edi Iordănescu: ”Trebuia să îl iei pe Ivan” | EXCLUSIV

”În ultimul an, joacă acelaşi fotbal ţurcă. De ce îl chemi?”. Noi semne de întrebare asupra deciziilor lui Edi Iordănescu: ”Trebuia să îl iei pe Ivan” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) este ţinta criticilor când vine vorba despre FCSB. Jucătorul care trebuia să fie noul pariu al lui Gigi Becali nu a impresionat mai deloc în acest sezon, iar Basarab Panduru a avut girjă să îi atragă acestuia atenţia.

Octavian Popescu a avut un sezon 2022-2023 mult sub aşteptările pe care le aveau patronul FCSB şi fanii roş-albaştrilor.

De foarte puţine ori, jucătorul de pe urma căruia Gigi Becali spera să se umple de bani a avut foarte puţine prestaţii care să ”fure” privirile.

Prin urmare, decizia lui Gigi Becali de a-l scoate din primul ”11” era de aşteptat, patronul fiind extrem de nemulţumit de jocul tânărului jucător.

Noi semne de întrebare asupra deciziilor lui Edi Iordănescu: ”În ultimul an, joacă acelaşi fotbal ţurcă” | EXCLUSIV

Dar Octavian Popescu a fost luat la ţintă şi de Basarab Panduru, care a avut un discurs acid cu privire la evoluţiile fotbalistului de la FCSB.

”Te aştepţi să-l bage pe Octavian Popescu la naţională? De ce îl iei? Trebuia să îl iei pe Ivan, dacă tot vrei să iei ceva. Din play-off-ul trecut până la începutul play-off-ului acesta, Octavian Popescu joacă la fel. Răzleţ, aşa, câte ceva, dar, în rest, joacă la fel. Slab!

De ce îl chemi la echipa naţională. De ce îl chemi? El (n.r. Edi Iordănescu) aşa a zis: <<Nu joacă, dar îl chem>>. Exact aşa.

Sunt două lucruri. În primul rând, el este bulversat şi dat peste cap de toată lumea şi pus pe toate posturile că nici el nu mai ştie ce joacă. Faptul că el joacă acum extremă stângă, iar poziţia lui este inter, este şi pentru că omul cred că, în momentul ăsta, habar n-are ce joacă şi ce trebuie să joace.

Cel mai grav însă mi se pare că de anul trecut din play-off până anul ăsta, el joacă acelaşi fotbal ţurcă. Aproape de fiecare dată, când are mingea, se opreşte, trage nişte picioare peste minge şi aşteaptă să vadă ce se întâmplă în faţa lui, după care să dea un exterior. Deci, 90% din acţiuni, astea sunt”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

În acest sezon, Octavian Popescu a jucat 41 de meciuri şi a reuşit trei goluri şi şase pase decisive, în toate competiţiile pentru FCSB.

El a fost inclus în lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile României cu Andorra şi Belarus. FCSB mai dă trei componenţi la prima reprezentativă: Darius Olaru, Adrian Şut şi Deian Sorescu.

Dacă Octavian Popescu este cel mai criticat jucător al momentul la FCSB, Florinel Coman este cel care primeşte laurii pentru evoluţiile din ultima perioadă.

VIDEO cu momentul, la 01:10:00:

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescu 

viewscnt
Articole similare