adplus-dvertising
You are here:

Incredibil! Antrenorul român cu "salariu mai mare decât Klopp la Liverpool": "Mă ceartă, nu mă ceartă, dar spun" | EXCLUSIV

Incredibil! Antrenorul român cu "salariu mai mare decât Klopp la Liverpool": "Mă ceartă, nu mă ceartă, dar spun" | EXCLUSIV

Premier League

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a făcut o dezvăluire surprinzătoare. În direct la Orange Sport, conducătorul a susţinut că un antrenor român a fost plătit, la un moment dat, mai bine decât antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp.

Antrenorul român care la un moment dat a avut un "salariu mai mare decât Klopp la Liverpool"

România are puţini antrenori care n-au mai putut fi aduşi înapoi în fotbalul autohton, odată ce au reuşit în străinătate şi s-au impus ca certitudini după ce au dus mai multe echipe spre succes. 

Veteranii Mircea Lucescu, la Şahtior Doneţk sau Dinamo Kiev, sau Ladislau Boloni, trecut pe la Sporting Lisabona, Lens iar acum la Metz, şi-au construit cariera în Europa, în timp ce Cosmin Olăroiu a impresionat în zona Asiei. 

De altfel, despre Cosmin Olăroiu s-a aflat o informaţie surprinzătoare. Mihai Stoica, cel care a lucrat cu el la FCSB, a aflat o parte importantă dintr-un contract semnat pe bani mulţi de principal. 

Expertul Orange Sport a dezvăluit că antrenorul român a avut, la un moment dat, un "contract mai mare decât Klopp la Liverpool". 

Germanul o antrenează cu succes pe echipa din Premier League de opt ani, timp în care Cosmin Olăroiu le-a antrenat pe: Al Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite), Jiangsu Suning (China) şi acum pe Sharjah (Emiratele Arabe Unite). 

"Uite că Oli reuşeşte mai peste tot. Ştiu sigur că Mirel Rădoi e un discipol de-ai lui. La un moment dat, mă ceartă, nu mă ceartă, asta e. Zic că mi-am pierdut busola. 

Avea, nu de la el ştiu, dar ştiu sigur că avea contract mai mare decât avea Klopp la Liverpool. Salariu mai mare decât Klopp la Liverpool. 

Deci, cred că Oli a fost, nu ştiu dacă în top 30, dar în top 50 de antrenori în ultimii ani la câştiguri în lume. În lume, da", a dezvăluit Mihai Stoica pentru Orange Sport

Conform informaţiilor din presa internaţională, Jurgen Klopp are încasări de 15 milioane de lire anual, pe actualul contract. De asemenea, germanul a mai generat 8.4 milioane de dolari, în 2021, din imaginea sa. 

Cosmin Olăroiu ar fi al cincilea cel mai bogat om din fotbalul românesc, cu o avere estimată între 46-50 de milioane de euro. 

Cosmin Olăroiu, un specialist în zona Asiei

După ce a reuşit sfertul de Cupa Uefa cu FCSB, Cosmin Olăroiu le-a antrenat pe Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naţionala Arabiei Saudite, Al Ahli Dubai, Jiangsu Suning şi Sharjah. 

Cel dorit de mai multe ori pe postul de selecţioner al României a fost de neatins pentru FRF. 

În Asia, Cosmin Olăroiu este campion al Arabiei Saudite, cu Al Hilal, campion al Chinei cu Jiangsu Suning, dar şi câştigător al altor trofee în Qatar şi Emiratele Arabe Unite.

viewscnt
Articole similare