Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jocul Rapidului, desfiinţat în direct de un triplu campion al României. ”Mi se pare debandadă totală” | EXCLUSIV

Jocul Rapidului, desfiinţat în direct de un triplu campion al României. ”Mi se pare debandadă totală” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid nu are un start grozav de campionat. Giuleştenii au acumulat doar cinci puncte după patru partide, prea puţine comparativ cu cerinţele conducerii clubului.

FC Voluntari a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din Superligă. A fost prima înfrângere pentru Cristiano Bergodi în Giuleşti, după alte două remize şi o victorie. 

Cu un start ezistant, primele semne de întrebare în privinţa lui Cristiano Bergodi au apărut, în timp ce Dan Şucu, acţionarul majoritar al echipei, a plecat grăbit de la stadionul din Voluntari, fără a oferi declaraţii, semn că rezultatul şi prestaţia echipei n-au fost uşor de digerat. 

Florin Lovin a ”desfiinţat” jocul Rapidului. ”Mi se pare debandadă totală”

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report”, Florin Lovin a criticat în termeni duri, atât jocul Rapidului, cât şi strategia lui Cristiano Bergodi. În opinia lui Lovin, tehnicianul italian al giuleştenilor greşeşte în momentul în care foloseşte mai multe sisteme pe durata unui singur joc, dar şi atunci când renunţă la anumiţi jucători în detrimentul altora după fiecare meci.

”Schimbarea aceasta de antrenor a venit într-un moment foarte prost. Este clar că este nevoie de putin timp. Dar cu toate acestea, jocul nu mi se pare dătător de speranţe. Mie mi se pare debandadă totală în tot ce înseamnă primul 11, şi schimbările, şi tot.

Macar să spui ”Joc 4-5 meciuri cu aceeaşi jucători”, dar te uiţi într-un meci şi vezi trei sisteme diferite. Am văzut  patru schimbări făcute în minutul 60.  Eu sunt stelist, dar vreau să văd Rapidul în faţă. La Rapid nimeni nu te aşteaptă. Ai nevoie de rezultate imediat, nu cum a făcut Hagi la Viitorul. Neavând această linişte este greu sa reuşească. Bergodi e un antrenor care a demonstrat, iar acesta este testul suprem”, a spus Florin Lovin, în exclusivitate pentru Orange Sport.

În următoarea etapă, Rapid o va înfrunta pe Petrolul, în derby-ul etapei cu numărul cinci din Superligă. Meciul va avea loc duminică, pe 13 august, de la 21:30, şi va fi transmis în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: bergodirapid 

viewscnt
Articole similare