You are here:

Jucătorul din Superliga care l-a impresionat pe MM Stoica, ofertat de Dinamo şi Sepsi: "E remarcabil". Ce preţ i-a stabilit conducerea clubului

Jucătorul din Superliga care l-a impresionat pe MM Stoica, ofertat de Dinamo şi Sepsi: "E remarcabil". Ce preţ i-a stabilit conducerea clubului

Superliga

Comentarii

Mihnea Rădulescu, jucătorul crescut de Petrolul Ploieşti, a ajuns pe lista mai multor formaţii din Superliga.

Fotbalistul în vârstă de 19 ani are parte de o perioadă excelentă în tricoul "lupilor galbeni". Fotbalistul care evoluează pe postul de atacant lateral dreapta a înscris patru goluri în opt partide de Superliga, în acest sezon.

Preşedintele formaţiei ploieştene, Claudiu Tudor, i-a stabilit preţul tânărului produs al prahovenilor, în vederea interesului generat din partea mai multor echipe.

Claudiu Tudor: "Au fost agenţi din străinătate pentru Mihnea Rădulescu"

"Au fost agenţi din străinătate pentru Mihnea Rădulescu. Au venit special să-l vadă. Chiar a fost o discuţie acum. Am auzit şi că a fost lăudat de Dinamo, chiar de domnul Nicolescu. El nu a jucat de la începutul sezonului, că ar fi avut şi mai multe goluri acum.

Cu siguranţă va mai marca până la finalul anului şi clar e un jucător interesant pentru echipele naţionale. Eu cred că o să-i crească cota. Nu va fi doar 500.000 de euro. Eu cred că 1.000.000 de euro este preţul corect pentru el. Dacă Rareş Pop a fost vândut pe 700.000 de euro, atunci cu siguranţă se poate", a declarat Claudiu Tudor la Fanatik, citat de sportpesurse.ro.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, l-a lăudat recent pe Rădulescu, pe care îl consideră un jucător de mare perspectivă.

"E remarcabil ce face copilul ăsta. E un copil născut în 2005, care joacă în dreapta, de picior stâng. La fel ca Rareş Pop, ca Mazilu. El a fost împrumutat la Buzău, acolo unde Matei Tănasă, de la noi, era şi el împrumutat. Nu a dat niciun gol în tur, apoi a venit acest Mihnea Rădulescu şi el a dat. Atunci i-am zis «Băi Tase», gol?

Trebuie să pună forţă Rădulescu. Man e mai înalt, avea alte calităţi. Mihnea e mai scund. Dar are picior bun. Arată ceva ce la vârsta lui alţii nu arată nici la juniori. Are piciorul bun, asta remarc, dar e clar că trage de mânecă selecţionerii, conducătorii, antrenorii. Arată ceva!", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Dinamo şi Sepsi sunt echipele din Superliga care s-au decis să incerce să-l transfere pe Mihnea Rădulescu, anunţă Prosport.

Afla mai multe despre: petrolul ploiestimihnea radulescumihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare