You are here:

Kopic, prima reacţie după eliminarea din meciul cu Hermannstadt: "Am avut un sentiment". Mesaj pentru Măldărăşanu: "Are respectul meu"

Kopic, prima reacţie după eliminarea din meciul cu Hermannstadt: "Am avut un sentiment". Mesaj pentru Măldărăşanu: "Are respectul meu"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a impus cu scorul de 2-0 pe terenul celor de la FC Hermannstadt.

Zeljko Kopic, antrenorul dinamoviştilor, a avut parte de o premieră negativă la partida de la Sibiu. Tehnicianul croat a fost eliminat în minutul 34 al partidei de pe "Municipalul" din Sibiu după o ieşire nervoasă la adresa arbitrului Rareş Vidican. Fostul antrenor al celor de la Dinamo Zagreb şi-a explicat gestul la interviul de după meci. Eliminarea din meciul cu FC Hermannstadt nu îi va permite lui Kopic să ocupe un loc pe banca tehnică la partida celor de la Dinamo din Cupa României, împotriva rivalei FCSB.

"Cred că am arătat personalitate în această seară, calitate. Sunt mândru de cum am ajucat, iar despre statistică... Am avut nişte meciuri bune în deplasare, dar în această seară am fost de top pentru acest campionat. În seara asta ştiam de ce suntem în stare, că putem juca fotbal.

Sunt mulţumit de această mentalitate, cum am intrat şi cum am jucat 90 de minute. Felicitări staffului şi jucătorilor. Pentru mine, cel mai greu moment a fost când am pierdut meciul de aici, pentru că fanii noştri din Sibiu sunt buni şi în meciul trecut de aici noi am fost slabi.

Sunt fericit pentru că în aceste puţine luni am făcut progrese mari, am dominat şi am format echipa mai bună. 

Am avut un sentiment că trebuie să reacţionez, nu am zis nimic rău, dar în ambele situaţii am reacţionat referitor la faulturi. Este decizia arbitrului şi atât. Când ai o familie faci pentru familie ce simţi că trebuie să faci, iar asta a fost reacţia mea că trebuie să-mi protejez familia prin acest fel de a reacţiona.", a declarat Zeljko Kopic, la flash interviu.

Zeljko Kopic: "Măldărăşanu este un antrenor de top"

Kopic a avut un mesaj şi pentru omologul său, Marius Măldărăşanu, antrenor aflat într-o situaţie delicată pe banca celor de la FC Hermannstadt. Sibienii au suferit trei înfrângeri consecutive în Superliga şi se află la a cincea etapă consecutivă fără victorie.

"Pentru mine, Măldărăşanu este un antrenor de top. Noi am făcut analiza oponetului la fiecare meci şi ştiu cum au jucat sezonul trecut, cu mult pressing, posesie, cu spaţii produse în joc, dar în acest sezon nu pot vorbi despre ce se întâmplă, dar domnul Măldărăşanu are respectul meu pentru ce a făcut şi ce face la Hermannstadt.", a mai spus Kopic.

Afla mai multe despre: dinamosuperligahermannstadtzeljko kopicmarius maldarasanu 

viewscnt
Articole similare