You are here:

"Nu suntem bărbaţi". Semnal de alarmă tras în vestiarul de la Hermannstadt după înfrângerea cu Dinamo: "Ne credem prea buni"

"Nu suntem bărbaţi". Semnal de alarmă tras în vestiarul de la Hermannstadt după înfrângerea cu Dinamo: "Ne credem prea buni"

Dinamo București

Comentarii

Ianis Stoica, unul dintre cei mai importanţi jucători de la FC Hermannstadt, a reacţionat în urma înfrângerii suferite de echipa sa în faţa celor de la Dinamo, cu scorul de 2-0.

FC Hermannstadt a înregistrat a treia înfrângere consecutivă în Superliga. Rezultatul din partida cu Dinamo, din etapa a 14-a a actualului sezon a adus-o pe FC Hermannstadt pe locul 14, cu 13 puncte după 14 meciuri disputate. Singurele echipe aflate în spatele sibienilor sunt FC Botoşani, grupare cu două meciuri mai puţin disputate şi nou promovata Unirea Slobozia, care o va întâlni pe Oţelul Galaţi în această etapă.

Ianis Stoica, unul dintre oamenii de atac ai lui Marius Măldărăşanu de la FC Hermannstadt a avut un discurs legat de perioada dificilă prin care trece FC Hermannstadt.

Ianis Stoica: "Poate ne credem prea buni, nu-mi găsesc explicaţia"

"Am fost foarte stresaţi înainte de meci, să nu luăm gol. A scăpat fundaşul, liber tot terenul, a dat gol. Nu suntem bărbaţi, părerea mea, degeaba se dă vina pe antrenor. S-a zvonit că trebuie să se schimbe antrenorul, este vina noastră, nu este vina domnului Măldărăşanu.

Noi poate ne credem prea buni, nu ştiu, nu-mi găsesc explicaţia, trebuie să strângem rândurile pentru că pierdem puncte, dacă până de Crăciun nu suntem într-o poziţie bună, va fi foarte greu după.

Probabil după acea victorie cu şase goluri împotriva celor de la Poli Iaşi ne-am luat-o puţin în cap, ăsta este fotbalul, dacă nu-l tratezi serios, te bate fotbalul.", a declarat Ianis Stoica, la flash interviu.

Unirea Ungheni este următoarea adversară a celor de la FC Hermannstadt. Cele două echipe se vor înfrunta în cadrul grupei din Cupa României, pe data de 30 octombrie.

Afla mai multe despre: dinamozeljko kopicmarius maldarasanufc hermannstadtsuperligaianis stoica 

viewscnt
Articole similare