You are here:

Marius Măldărăşanu a acceptat ce face conducerea lui Hermannstadt: "Este normal. Nu simt că fotbaliştii n-ar juca ca să plec eu"

Marius Măldărăşanu a acceptat ce face conducerea lui Hermannstadt: "Este normal. Nu simt că fotbaliştii n-ar juca ca să plec eu"

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul de la Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (49 de ani), pare din ce în ce mai aproape de demiterea de la clubul la care se află din 2021. Principalul a pierdut şi cu Dinamo, iar la final a oferit explicaţii.

Marius Măldărăşanu a acceptat că Hermannstadt caută un alt antrenor. Antrenorul, întrebat dacă simte că fotbaliştii îl "lucrează"

Dinamo a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia FC Hermannstadt, în etapa a 14-a din Superligă. "Câinii" au urcat pe locul 4 în clasament, cu 21 de puncte. Hermannstadt este pe 14, cu 13 puncte adunate şi are patru înfrângeri consecutive.

La final, Marius Măldărăşanu s-a acomodat cu faptul că Hermannstadt caută o alternativă pentru banca tehnică, însă şi-ar dori să poarte o discuţie cu şefii echipei din Sibiu. 

El a negat scenariul în care ar fi "lucrat" de jucătorii lui Hermannstadt. 

"O înfrângere, încă o dezamăgire, nu a fost un joc bun, dar nu pot spune că Dinamo, în afară de a avea posesia, au avut ocazii mari. Au avut posesia la început şi au câştigat teren, noi am reuşit să închidem spaţiile. A apărut acel penalty, 0-1, am ieşit bine de la cabine şi am pus presiune. Ne lipseşte şi şansa, e adevărat, după care au temporizat jocul, au marcat golul al doilea şi e o situaţie dificilă pe care nu ne-o explicăm. Acum jucăm mai închis şi tot primim goluri, chiar dacă adversarul nu a avut ocazii mari. E adevărat, am mai spus-o că ai nevoie şi de şansă, de noroc şi noi n-am avut-o. Nu vrea să intre şi e un moment foarte greu. 

(n.r. - informat că se discută cu alt antrenor) Sunt lucruri normale, când apar atât de multe înfrângeri, patru la număr, dar sunt lucruri normale. Întâi să discute cu mine şi după vom vedea. E o săptămână dificilă, avem meci în Cupa României şi după la Rapid. E o situaţie pe care clubul trebuie s-o gestioneze faţă de mine şi de jucători, că noi suntem vinovaţi. Şi eu sunt supărat şi aş putea spune multe, dar cuvintele rămân şi dor. 

Nu simt că fotbaliştii n-ar juca ca să plec eu. Nu simt asta şi aş putea simţi asta. Nu mai contează dacă mă susţin sau nu, că eu răspund de rezultate şi sunt cele din ultima perioadă. Vedem ce se întâmplă", a declarat Marius Măldărăşanu, după Hermannstadt - Dinamo 0-2, în Superliga.

Afla mai multe despre: marius maldarasanumarius maldarasanu hermannstadthermannstadt dinamo 

viewscnt
Articole similare