You are here:

Kylian Mbappe a devenit deţinătorul unui record nedorit în La Liga. Borna negativă atinsă de francez în El Clasico

Kylian Mbappe a devenit deţinătorul unui record nedorit în La Liga. Borna negativă atinsă de francez în El Clasico

Real Madrid

Comentarii

Barcelona a reuşit să o învingă pe Real Madrid în primul El Clasico al sezonului, pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe, francezul transferat de Real Madrid de la PSG în vara acestui an, a atins o borna nedorită în La Liga, în prima repriză a partidei împotriva rivalei Barcelona. Atacantul madrilenilor a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 30, însă, reuşita acestuia a fost anulată de către arbitrul central al partidei după o verificare la VAR.

Kylian Mbappe a fost prins în offside de şapte ori în prima repriză a partidei de pe Santiago Bernabeu, un record al campionatului spaniol în ultimul deceniu.

Kylian Mbappe, record negativ în Spania, reuşit în El Clasico

Francezul cu şase goluri înscrise în La Liga de la transferul la Real Madrid nu a reuşit să "spargă gheaţa" în ceea ce priveşte golurile înscrise în partidele cu rivala Barcelona. Robert Lewandowski, golgheterul campionatului după 11 etape, cu 14 reuşite, a înscris o "dublă" în poarta marei rivale. Raphinha şi Lamine Yamal au reuşit şi ei să înscrie în partida disputată la Madrid. Prin victoria obţinută în El Clasico, Barcelona a reuşit să treacă la şase puncte în faţa celor de la Real Madrid şi să rămână pe prima poziţie.

Afla mai multe despre: real madridla ligafc barcelonael clasico 

viewscnt
Articole similare