You are here:

MM Stoica, surprins de situaţia unei echipe din Superliga: "Au probleme mari, nu o vedeam aşa jos"

MM Stoica, surprins de situaţia unei echipe din Superliga: "Au probleme mari, nu o vedeam aşa jos"

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt a suferit a treia înfrângere consecutivă în Superliga după rezultatul înregistrat în meciul cu Dinamo, un eşec cu scorul de 2-0.

Gruparea sibiană este în căutarea primei victorii după cinci etape. Fără succes de la meciul cu Poli Iaşi, disputat la sfârşitul lunii august şi încheiat cu scorul de 6-2, FC Hermannstadt traversează o perioadă cu adevărat dificilă.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, este surprins de parcursul negativ al celor de la FC Hermannstadt, echipă care a reuşit să învingă campioana României, la Sibiu, spre sfârşitul lunii august.

Oficialul campioanei României este de părere că FC Hermannstadt nu ar trebui să se afle într-o astfel de situaţie, în contextul în care există echipe cu probleme mai mari din punct de vedere financiar, în Superliga.

MM Stoica: "Sibiul are probleme mari"

"Sibiul are probleme mari, neaşteptat, dacă mă gândeam la începutul campionatului la echipele care promovează, te gândeai şi la echipe la care nu s-au făcut investiţii, unde sunt probleme cu banii, dar Sibiul nu o vedeam în situaţia asta. Să fie jos chiar n-o vedeam, şi acum cred că are echipă bună, când vii cu Chiţu, cu Neguţ de pe bancă.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Următoarea adversară a celor de la FC Hermannstadt în Superliga este Rapid Bucureşti. Fosta echipă a lui Marius Măldărăşanu va găzdui partida din etapa a 15-a, ultima partidă a turului sezonului regulat în Superliga.

Afla mai multe despre: mm stoicasuperligafc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare