You are here:

Claudiu Petrila a dat verdictul, după ce schimbarea la Rapid s-a produs: "Cred că s-a văzut şi la ultimul meci"

Claudiu Petrila a dat verdictul, după ce schimbarea la Rapid s-a produs: "Cred că s-a văzut şi la ultimul meci"

Rapid

Comentarii

Claudiu Petrila (23 de ani) susţine că la Rapid este o altă stare de spirit, iar giuleştenii vor victoria cu FCSB, în derby-ul din weekend.

La Rapid s-a produs schimbarea chiar înaintea derby-ului cu FCSB: "Cred că s-a văzut şi la ultimul meci"

FCSB - Rapid Bucureşti are loc duminică, de la 21:00, în direct în platforma Orange, pe Prima Sport 1, în etapa a 14-a din Superliga. 

La derby-ul de pe cel mai mare stadion al ţării va fi reciprocitate, iar fanii oaspeţi vor avea întreaga peluză la dispoziţie. 

"Până acum i-au pus doar sus la inelul 3. Deşi îi auzeam foarte bine şi aşa, cu siguranţă acum vor fi foarte importanţi pentru noi şi ne vor împinge de la spate. Am jucat bine şi când eram cu dânsul (n.r. - Marius Şumudică) la CFR, joc destul de bine şi acum, dar se poate şi mai bine", a spus Claudiu Petrila. 

Boupendza şi N'Jie au fost protagonişti în victoria Rapidului cu Farul, scor 5-0, iar coechipierii lor au simţit valoarea cu care au venit cei doi jucători ofenisivi. 

"Nivelul a crescut foarte mult, cred că s-a văzut şi la ultimul meci. Au avut un impact foarte mare pentru noi. Ne bucurăm că sunt cu noi şi ne ajută. 

Sistemul cu trei fundaşi centrali este diferit. La început jucam 5-3-2, acum e 3-4-3. Este mai bine că suntem mulţi jucători în benzi, iar cu sistemul ăsta avem mai multă libertate", a adăugat atacantul lateral de la Rapid

Ce spune Claudiu Petrila despre un transfer

Claudiu Petrila a ajuns de la CFR Cluj la începutul anului, pentru aproximativ 700.000 de euro, iar pentru echipa giuleşteană a jucat în 41 de meciuri, a marcat de nouă ori şi a pasat decisiv de 11 ori, însă el nu ar exclude un transfer la finalul sezonului. 

Momentan n-am aflat nimic, probabil sunt doar vorbe, momentan nicio ofertă concretă. Nu mă gândesc să plec încă, vedem ce va fi la final de sezon. Titlul aici ar fi al cincilea pentru mine, dar ar fi cel mai important din carieră", a mai spus Claudiu Petrila. 

Afla mai multe despre: claudiu petrilaclaudiu petrila rapidfcsb rapid 

viewscnt
Articole similare