You are here:

Marius Şumudică, pronostic neaşteptat pentru Rapid în noul sezon din Superliga: "Îmi e frică". Cum le vede pe CFR şi FCSB

Marius Şumudică, pronostic neaşteptat pentru Rapid în noul sezon din Superliga: "Îmi e frică". Cum le vede pe CFR şi FCSB

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a tranşat lupta la titlu în noul sezon din Superliga.

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, în acest moment, liber de contract, Şumudică a fost prezent la nunta fostului său jucător, Denis Drăguş, din postura de naş de căsătorie. 

"Şumi" a fost alături de Drăguş în cele mai dificile momente ale carierei, aşa cum a relatat fotbalistul celor de la Trabzonspor, în cadrul "SportCast cu Sile", Şumudică a fost alături de fostul său elev pentru un alt moment important.

Întrebat despre lupta pentru primele poziţii în noul sezon din Superliga, Şumudică a făcut o analiză asupra transferurilor realizate de echipele de top ale campionatului în acest sezon, cât şi despre şansele fiecărei echipe, în condiţiile în care fostul antrenor de la Gaziantep nu a reuşit să urmărească cu foarte mare atenţie activitatea echipelor din România pe piaţa transferurilor.

Marius Şumudică: "Mă aşteptam la nişte achiziţii mai sonore la Rapid"

"Nu pot să spun, este la început, n-am urmărit foarte mult, depinde de transferuri, de cum se adaptează, am văzut că CFR-ul s-a mişcat destul de bine, îl ştiu pe Petrescu, cred că a luat iarăşi 12-15 jucători.

FCSB-ul cred că va arăta bine în continuare, cu toate că l-au pierdut pe Florinel Coman. Nu ştiu dacă Ştefănescu va putea să-l suplinească. N-am văzut Rapidul, nu ştiu ce să spun despre Rapid în momentul de faţă, mă aşteptam la nişte achiziţii mai sonore din punctul meu de vedere, credeam că vor fi mai puternici şi se vor bate. Îmi e frică să nu-l piardă pe Rrahmani şi cred că atunci le va fi destul de greu.

La Farul, Gică produce zi de zi şi cred că dacă se întoarce şi Denis, care e tot copilul meu, cred că va fi o nucă tare. Craiova cu Gâlcă, nu ştiu ce să spun, n-am urmărit, dar am enumerat câteva echipe, U Cluj cu Sabău care s-a întărit.

Cred că va fi un campionat mai strâns şi un campionat în care se va duce bătaia chiar înspre final.", a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: superligarapidfcsbcfr clujmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare