You are here:

Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, dorit insistent de o formaţie din Superliga

Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, dorit insistent de o formaţie din Superliga
Comentarii

Andrei Ivan, unul dintre cei mai importanţi atacanţi ai Universităţii Craiova, este dorit de o altă formaţie din Superliga.

Este vorba de Rapid Bucureşti, echipă care a suferit recent o modificare semnificativă la nivelul băncii tehnice. Nord-irlandezul Neil Lennon şi-a încheiat scurta perioadă petrecută în Giuleşti, iar în locul său a venit favoritul suporterilor giuleşteni, Marius Şumudică, tehnician care i-a mai antrenat în urmă cu 13 ani.

Fostul jucător emblematic al clubului, Şumudică are planuri mari alături de clubul său de suflet. Rapid s-a despărţit recent de golgheterul din sezonul trecut, Albion Rrahmani, plecat la Sparta Praga. Dan Şucu a încasat 5.000.000 de euro din vânzarea internaţionalului kosovar. Aflaţi în căutarea unui nou atacant, rapidiştii ar putea da lovitura prin transferul lui Andrei Ivan, unul dintre principalele nume din atacul lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova.

Andrei Ivan, dorit de Rapid

Patronul clubului, Mihai Rotaru, i-a stabilit preţul jucătorului său. 1.300.000 milioane de euro trebuie să scoată Dan Şucu din buzunar pentru a-şi asigura serviciile atacantului cu 17 selecţii pentru echipa naţională, anunţă Golazo.ro.

Singurii atacanţi centrali aflaţi în lotul celor de la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani sunt Borisav Burmaz şi Timotej Jambor, astfel, giuleştenii vor avea nevoie de noi soluţii în următoarea perioadă.

În această vară, Rapid a plătit 1.000.000 de euro celor de la Zilina pentru transferul internaţionalului slovac de tineret, Timotej Jambor.

Ajuns la vârsta de 27 de ani, Andrei Ivan are o cotă de piaţă de 2.000.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.com. Revenit în formă la sfârşitul sezonului trecut, odată cu instalarea pe bancă a lui Constantin Gâlcă, Ivan a evoluat în cinci partide în toate competiţiile în noul sezon, fără să contribuie decisiv la marcarea unui gol.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaandrei ivanrapidmihai rotaru 

viewscnt
Articole similare