Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a confirmat anunţul lui Gigi Becali. Stadionul pe care FCSB va juca meciul de titlu cu CFR Cluj: ”Acolo mereu am fost primiţi cu braţele deschise” | ULTIMA ORĂ

Mihai Stoica a confirmat anunţul lui Gigi Becali. Stadionul pe care FCSB va juca meciul de titlu cu CFR Cluj: ”Acolo mereu am fost primiţi cu braţele deschise” | ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a confirmat faptul că FCSB va juca posibilul meci cu titlul pe masă cu CFR Cluj la Buzău.

După ce Gigi Becali a anunţat că FCSB va disputa duelul la Buzău cu CFR Cluj, unul în care foarte probabil se va decide titlul în Liga 1, a venit şi reacţia lui Mihai Stoica,

Mihai Stoica a confirmat anunţul lui Gigi Becali. Stadionul pe care FCSB va juca meciul de titlu cu CFR Cluj: ”Acolo mereu am fost primiţi cu braţele deschise”

Managerul general al vicecampioanei a confirmat informaţia dezvăluită de patronul echipei.

De asemenea, oficialul FCSB-ului este convins că echipa roş-albastră va fi susţinută frenetic de suporteri, care o vor purta către primul titlu din 2015 încoace.

Mihai Stoica nu a ratat ocazia de a trimite ”săgeţi” către rivali, cu privire la faptul că FCSB nu a fost lăsată să joace partida din ultima etapă în Bucureşti.

”Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din Bucureşti au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiţi cu braţele deschise.

Ce nu înţeleg factorii ăştia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptăţiţi. 

Ei vor pierde la alegeri, noi vom câştiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căştigăm sâmbătă la despărţirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru stelişti. În anumite condiţii”, a scris Mihai Stoica, pe pagina oficială de Facebook.

Gigi Becali: ”Mergem la Buzău. Nu avem ce face”

”Noi vă plătim dublu Arena Naţională, deşi e mai mic.  Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Ce să facem? Nu avem ce face.

De ce să jucăm pe unul care are 50.000 pe care se fac spectacole şi pe unul de 35.000, unde nu se joacă decât cu 1.200, la mai mult se dărâmă tribunele, dar dăm 100 de milioane.

Adică facem stadioane pentru fotbal şi e o finală, care ar putea umple stadionul, dar la noi, jucăm la Buzău unde sunt 15.000, de ce să jucaţi la 35.000, unde am dat 100 de milioane?", a afirmat Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare