You are here:

Mihalcea, declaraţia serii după înfrângerea cu Rapid: "Jumătate dintre oameni au intrat cu bilete false". A demontat zvonurile despre rasism

Mihalcea, declaraţia serii după înfrângerea cu Rapid: "Jumătate dintre oameni au intrat cu bilete false". A demontat zvonurile despre rasism

Unirea Slobozia

Comentarii

Adrian Mihalcea, antrenorul celor de la Unirea Slobozia, a vorbit despre înfrângerea echipei sale de pe teren propriu împotriva formaţiei Rapid Bucureşti, cu scorul de 2-1, într-o partidă a etapei a zecea din Superliga.

Antrenorul principal al formaţiei nou promovatei a vorbit despre partida pierdută de jucătorii săi împotriva celor de la Rapid, formaţie care îşi propune calificarea în play-off la finalul sezonului regulat.

"Astăzi ar fi trebuit să avem noroc ca să putem să scoatem un punct, nu s-a întâmplat, n-a fost de ajuns, astăzi n-am arătat la fel de uniţi ca şi în meciurile trecute.

Cu tot respectul, noi nu ne batem cu FCSB, Dinamo, Rapid, eu zic că în afară de meciul cu CFR-ul în care am fost dominaţi, cu celălalte echipe am arătat în unele momente bine.

Astăzi, jucătorii de atac, Petrila şi Pop au făcut o demonstraţie de fotbal, astăzi am pierdut centrul terenului, n-am reuşit să dăm nicio pasă inteligentă, într-un joc cu o echipă valoroasă se vede.

Mă uit şi la ce jucătorii avem şi ce salarii le dăm, cu tot respectul, am încercat să aducem jucători care să ne ajute, la nişte preţuri un pic mai jos faţă de toate echipele din Liga 1. Vom munci în continuare, nu mă deranjează această înfrângere, ştim unde ne este locul, trebuie să continuăm să muncim, iar cu aceste echipe valoroase ale campionatului să luăm puncte.", a declarat Mihalcea, la flash interviu.

Mihalcea a vorbit şi despre situaţia lui Gabriel Lazăr, fotbalistul care s-a despărţit recent de club, în urma unui presupus scandal.

"Gabi Lazăr a dorit să rupă contractul, nu a fost dat afară, nu a fost niciun fel de altercaţie, au ieşit discuţii că aş fi rasist. Cum să fiu rasist în condiţiile în care am trei jucători de culoare în echipă iar el este la club de şapte ani?

Sunt rasist după şapte ani? Nu este nimic adevărat, doar simplul fapt că şi-a dorit pentru liniştea lui să rupă contractul cu Slobozia, este fix problema lui şi doar atât, e o ştire pe surse, am ţinut doar să spun că nu este nimic adevărat.", a spus Mihalcea.

Antrenorul grupării din Slobozia recunoaşte faptul că Slobozia nu se prezintă drept o echipă cu pretenţii şi a explicat situaţia suporterilor echipei oaspete prezenţi în număr mai mare faţă de suporterii grupării ialomiţene.

"Simt presiunea, noi nu avem puterea, nu arătăm ca o echipă mare, un club important. Noi suntem o echipă mică, avem probleme organizatorice şi de joc, vrem să le remediem, vrem să devenim o echipă care bineînţeles să joace şi la anul în liga 1 şi să diminuăm aceste probleme, dar momentan ne chinuim.

Am înţeles că jumătate dintre bilete au fost false, jumătate dintre oamenii care au intrat, au intrat cu bilete false, nu mă ocup de contabilitatea clubului. Să nu credeţi că prin 300 de bilete în plus putem să plătim un jucător în plus.", a încheiat Adrian Mihalcea.

Afla mai multe despre: unirea sloboziaadrian mihalcearapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare