Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, reacţie imediată după propunerea venită din Liga 1. ”Puriul” a confirmat negocierile: ”Am refuzat între timp alte două oferte”

Mircea Rednic, reacţie imediată după propunerea venită din Liga 1. ”Puriul” a confirmat negocierile: ”Am refuzat între timp alte două oferte”

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Rednic a reacţionat după ce s-a speculat că ar fi ajuns la un acord cu Chindia Târgovişte, în cazul în care dâmboviţenii s-ar despărţi de Adrian Mihalcea.

Mircea Rednic este fără contract de mai bine de nouă luni, dar poate primi o nouă şansă. Poate reveni în primul eşalon din fotbalul românesc.

”Puriul” a pregătit-o ultima oară pe Dinamo, în perioada 1 octombrie - 21 decembrie 2021. În 12 meciuri pe banca tehnică a ”câinilor”, a reuşit o singură victorie, trei remize şi opt eşecuri.

Reacţia imediată a lui Mircea Rednic cu privire la propunerea venită din Liga 1. ”Puriul” a confirmat negocierile

Acum, Rednic poate ajunge din nou în Liga 1, acolo unde ar fi favorit să îi ia locul lui Adrian Mihalcea la Chindia Târgovişte, conform Playsport.

Chindia se află pe ultimul loc, dar are şi cea mai slabă defensivă din campionat, încasând 18 goluri până în acest moment.

După zece meciuri disputate, Chindia are doar trei puncte şi nu a reuşit să bifeze nicio victorie, fiind favorită la retrogradare după debutul dezastruos de sezon.

Astfel, lui Rednic i s-a propus postul care este ocupat încă de Mihalcea, chiar dacă acesta şi-a anunţat plecarea după eşecul cu U Cluj,

Mircea Rednic a recunoscut că a avut discuţii cu cei de la Chindia, dar în urmă cu două săptămâni. Mai mult, ar avea şi alte propuneri din Liga 1 şi din străinătate.

”Încă nu m-am decis dacă revin în fotbalul românesc. Am avut o discuţie cu cei de la Chindia acum două săptămâni. Am refuzat între timp alte două oferte din Superligă. Că am tot văzut că vorbesc foşti colegi de-ai mei, dinamovişti…

Alţii au dat echipa unora şi au retrogradat-o… Nu mă mai grăbesc să iau o decizie pentru că am şi două propuneri din străinătate. M-a deranjat puţin că discuţiile le am purtat acum două săptămâni şi s-au întârziat, s-a pierdut timpul şi s-au mai pierdut nişte meciuri.

Probabil, însă, că o fi fost decizia corectă, o fi vorba de o clauză de reziliere. Nu vreau să vorbesc mai multe, pentru că echipa are antrenor. Am vrut doar să îi liniştesc pe foştii mei colegi”, a declarat Mircea Rednic, potrivit ProSport.

Afla mai multe despre: rednicchindia 

viewscnt
Articole similare