adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu s-a speriat când a aflat ce pregăteşte galeria la U Craiova 1948 - U Cluj! "Am informaţii". Când s-ar mai putea deschide porţile arenei pentru fani | EXCLUSIV

Mititelu s-a speriat când a aflat ce pregăteşte galeria la U Craiova 1948 - U Cluj! "Am informaţii". Când s-ar mai putea deschide porţile arenei pentru fani | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Finanţatorul de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a justificat de ce echipa din Oltenia va juca fără spectatori următorul meci din Superligă, cu U Cluj. Afaceristul a aflat că galeria pregăteşte o nouă demonstraţie, după cele petrecute la Sfântu Gheorghe.

Adrian Mititelu a aflat ce pregătea galeria la U Craiova 1948 - U Cluj

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a oferit un prim răspuns după incidentele de la Sepsi - U Craiova 1948. După ce în urmă cu două zile a detaliat cum un angajat a distrus apărarea Craiovei la comisii, Adrian Mititelu a anunţat ce se va întâmpla la meciurile de pe "Ion Oblemenco". 

U Craiova 1948 - U Cluj, programat vineri în Superligă, de la 20:00, se joacă fără spectatori, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Este primul meci după evenimentele de la Sfântu Gheorghe, iar Adrian Mititelu a anunţat că a închis porţile stadionului, pentru că nu a avut metode de a combate ce pregătea galeria. 

"E adevărat. Asta e decizia noastră, nu a Jandarmeriei. Nu avem nicio obligaţia să jucăm cu 1.000 sau 20.000 de oameni. E dreptul nostru de a decide. Orice club poate decide, e persoană juridică, privată, care se finanţează şi nu are nicio obligaţie faţă de nimeni. Cum îmi spuneţi mie cu cine să joc şi cum să joc? E mai puţin important cu cine joc. Jucăm meciul, care e problema? Jandarmeria nici nu putea spune că nu e de acord. 

Vreau să vă spun că modul de organizare al unui meci e la latitudinea unui club. Nimeni nu ne poate imputa. Având în vedere motivele mele obiective... Gestul fanilor la meciul cu Sepsi şi acolo e să zic aşa ultimul lor act de huliganism. Informaţiile avute la ce vor ei să facă nu ne-au lăsat nicio şansă la ce facem noi cu suporterii", a declarat Adrian Mititelu la Orange Sport. 

Când s-ar putea deschide porţile pentru suporteri la U Craiova 1948

U Craiova 1948 ar mai putea juca acasă cu spectatori din etapa cu numărul 26, pe 18 februarie, atunci când echipa antrenată de Nicolo Napoli primveşte vizita lui FC Voluntari. Atunci, organizatorii ar fi pregătiţi pentru orice demonstraţie de forţă din tribune. 

"Nu, nu, nu (n.r. - nu ia în calcul să joace toate meciurile cu porţile închise). La acest meci (n.r. - cu U Cluj) nu avem instrumente, de la meciul următor sper să putem. Nu am avut timp să prevenim acţiunile pe care le aveau ei în plan. Sunt mai multe chestiuni pe care nu le pot spune azi. Fotbalul e pentru fani, nu pentru nenorociţi. 

Sumtem în România, în Craiova. Civilizaţia la noi mai are până ajunge. Fac educaţia unui popor? Ce sunt eu?", a mai spus afaceristul care conduce U Craiova 1948. 

În finalul intervenţiei sale, Adrian Mititelu s-a arătat iritat de o întrebare primită din studio şi a închis telefonul. 

"(n.r. - Le-aţi dat bani celor din galerie?) Hai că nu am intrat în emisiune să faci cu mine anchetă", a fost ultima replică a lui Adrian Mititelu.

De asemenea, MM Stoica a anunţat că un "caz Sfântu Gheorghe" s-ar putea repeta la un meci al FCSB

viewscnt
Articole similare