adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, anunţ major despre transferul titularului, la o zi după CFR Cluj - FCSB! EXCLUSIV

MM, anunţ major despre transferul titularului, la o zi după CFR Cluj - FCSB! EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dorit să lămurească informaţiile apărute despre transferul unui titular din echipa antrenată de cuplul Mihai Pintilii - Leo Strizu. Conducătorul a detaliat situaţia celui pe care-l consideră omul meciului din victoria cu CFR Cluj.

MM Stoica lămureşte transferul lui Malcom Edjouma la Ferencvaros

Înainte ca FCSB să câştige cu CFR Cluj, scor 1-0, în Gruia, au apărut informaţii că Malcom Edjouma se află la Budapesta pentru a semna cu Ferencvaros. 

Mihai Stoica a infirmat scenariul şi a transmis că transferul la Ferencevaros nu se va realiza.

Mai mult, clubul maghiar nici nu s-a înţeles asupra sumei tranzacaţiei cu Gigi Becali, care a mărit subit preţul fotbalistului, tocmai pentru a nu-l pierde. 

"Cei de la CFR au protestat că Edjouma era în teren şi nu la Budapesta (n.r. - referitor la informaţiile conform cărora mijlocaşul se afla la Budapesta, înainte de meciul cu CFR Cluj, pentru a semna cu Ferencvaros)

Au fost discuţii, dar nu recent. La momentul ăsta nu mai e nicio discuţie. Oamenii se codeau la 1.2 milioane (n.r. - de euro), deci Gigi (n.r. - Becali a declarat că a cerut mai mult, doar ca să refuze) e clar că a cerut mai mult ca să oprească speculaţiile. Că vine, pleacă, semnează, e, nu e", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

Malcom Edjouma are o nouă poziţie la FCSB

Ajuns în urmă cu un an de la FC Botoşani, lui Edjouma i-au fost date noi sarcini la centrul terenului, după ce staff-ul a studiat faza defensivă. 

"Îl consider un jucător foarte, foarte important. Mă bucur că (n.r. - Edjouma) a înţeles că poate da un randament mult mai bun pe o altă poziţie decât era obişnuit. Cea pe care era obişnuit în sistemul 4-3-3 nu conferea siguranţă pe faza defensivă. 

Nu ne permitem să riscăm, având jucători precum Olaru, Coman, Octavian Popescu, amândoi atacanţii, Cordea, Miculescu, şi să joci cu un mijlocaş defensiv (n.r. - Edjouma) care pleacă şi-şi părăseşte poziţia pe teren. Şut e exact ce ne trebuie la ora actuală", a adăugat conducătorul de la FCSB. 

MM Stoica l-a declarat omul meciului pe Malcom Edjouma în CFR Cluj - FCSB

Edjouma a adus trei puncte valoroase pentru FCSB, pe terenul lui CFR Cluj, iar în acest sezon a ajuns la şase goluri şi trei pase decisive. 

"E greu de... E greu să faci comparaţie între un jucător de câmp şi un portar, dar Edjouma şi Târnovanu au fost foarte buni. Tamm a fost senzaţional, dar aş spune Edjouma că e (n.r. - MVP)", a mai spus Mihai Stoica la Orange Sport.  

viewscnt
Articole similare