Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neaşteptat! Ce nu s-a văzut după ce Balaj a fost filmat când ţipa la un suporter al lui CFR Cluj. "Am făcut poze" | VIDEO

Neaşteptat! Ce nu s-a văzut după ce Balaj a fost filmat când ţipa la un suporter al lui CFR Cluj. "Am făcut poze" | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a fost filmat, cu prilejul meciului cu Universitatea Cluj, când ţipa la un sporter al "feroviarilor". La câteva zile distanţă de la acel moment, conducătorul din Gruia a explicat ce s-a întâmplat şi cum s-a încheiat totul.

Cristi Balaj, noi detalii după ce a ţipat la un suporter al lui CFR Cluj. Cum s-a terminat momentul

CFR Cluj - U Cluj 4-0, în Superligă, a dus la măsuri de securitate sportite din partea forţelor de ordine, dar şi din partea organizatorilor, care au făcut tot posibilul ca suporterii să nu intre în conflicte atât pe stadion, cât şi în afara arenei. 

De aceea, CFR Cluj a luat decizia de a elibera mai mult scaune de lângă locul în care au stat suporterii "şepcilor roşii", chiar dacă mai multe persoane au avut abonamente pe acele locuri. 

Acesta a fost şi motivul de ceartă dintre Cristi Balaj şi un suporter al lui CFR Cluj, care a cerut explicaţii. 

Deşi a fost filmat când ţipa în faţa persoanei respective, preşedintele de la CFR Cluj a dezvăluit că totul s-a terminat normal între cei doi. Suporterul a acceptat alte locuri pentru el şi familie şi a avut ocazia de a face mai multe poze cu cei de la CFR Cluj, la final. 

"Din păcate, acea publicaţie care a prezentat faptele a avut grijă să scoată fragmente din ce s-a întâmplat. Îmi pare rău că nu s-a prezentat şi finalitatea discuţiei, pentru că am mers la un suporter care era nemlţumit că a fost ridicat de pe locul unde avea abonamentul de către forţele de ordine şi de suporterii de la Universitatea, care au migrat şi aveau bilete în altă parte. 

I-am explicat că până la urmă forţele de ordine au luat decizia pentru a proteja ambele grupări. Şi cei de la CFR, şi pe cei de la U Cluj. Am finalizat discuţia printr-o sesiune de poze cu el, cu copilul lui. 

Ne-am strâns mâna, a apreciat explicându-i ce am făcut pentru ei. I s-a oferit un loc lângă familiile jucătorilor. Mai mult nu puteam face pentru ei şi nu am făcut decât să-i protejăm. 

Ne-am cerut scuze suporterilor care aveau bilete în lateral, în dreptul galeriei oaspete, pentru a nu escalada şi pentru a evita momente neplăcute. Am fost bucuroşi amândoi că am reuşit să purtăm acest dialog", a declarat preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, la Sport Total FM

Afla mai multe despre: cristi balajsuporter cfr clujcfr cluj u cluj 4-0cristi balaj tipa suporter cfr cluj 

viewscnt
Articole similare