Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic a fost operat miercuri la Paris! Sârbul speră să poată reveni la timp pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Novak Djokovic a fost operat miercuri la Paris! Sârbul speră să poată reveni la timp pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Tenis

Comentarii

Sârbul Novak Djokovic a decis să fie operat la menisc miercuri dimineaţă, la Paris. Se preconizează că sportivul va fi indisponibil aproximativ trei săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata Wimbledon (1-14 iulie), iar participarea sa la Jocurile Olimpice de la Paris este incertă, informează L’Equipe.

Operaţia, anunţată ca fiind una clasică pentru repararea unei leziuni la meniscul medial al genunchiului drept, urma să fie efectuată într-o clinică franceză de un tânăr chirurg francez.

Dacă totul decurge bine, Novak Djokovic va avea nevoie de cel puţin trei săptămâni de convalescenţă, ceea ce înseamnă că va lipsi de la turneul de la Wimbledon (1-14 iulie).

Cu toate acestea, el are în continuare ca obiectiv să fie prezent la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru a câştiga prima sa medalie olimpică de aur, unul dintre puţinele titluri care lipsesc din palmaresul său.

Novak Djokovic, locul 1 mondial, s-a retras marţi de la Roland Garros din cauza unei accidentări. El se calificase în sferturile de finală, unde urma să îl înfrunte pe norvegianul Casper Ruud.

Afla mai multe despre: novak djokovicnovak djokovic tenisnovak djokovic jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare