Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu are voie să iasă nicio secundă de pe teren”. Jucătorul care este văzut indispensabil pentru FCSB: ”Niciodată nu joacă prost”. Cum se aseamănă cu Pedri | EXCLUSIV

”Nu are voie să iasă nicio secundă de pe teren”. Jucătorul care este văzut indispensabil pentru FCSB: ”Niciodată nu joacă prost”. Cum se aseamănă cu Pedri | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) a fost lăudat de Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, care îl consideră pe acesta un fotbalist indispensabil pentru echipa actuală a roş-albaştrilor, unul ce nu ar trebui înlocuit nici măcar un moment în timpul meciurilor.

FCSB a mai scăzut din turaţie pe finalul acestui sezon regular, vicecampioana pierzând meciul de la Arad, cu UTA, scor 1-3, în urma unui joc modest. 

Totuşi, echipa a rămas pe podium, beneficiind şi de rezultatele negative înregistrate de contracandidate. Etapa a 29-a a fost una în care toate echipele din vârful clasamentului nu au reuşit să câştige. Trei  dintre ele, Farul, FCSB şi Rapid au pierdut, în timp ce CFR Cluj a remizat.

”Nu are voie să iasă nicio secundă de pe teren”. Jucătorul care este văzut indispensabil pentru FCSB: ”Niciodată nu joacă prost”. Cum se aseamănă cu mijlocaşul viitorului la Barcelona | EXCLUSIV

Dar nu doar echipa FCSB-ului, la modul general vorbind, a făcut un meci modest la Arad, dar şi mulţi dintre jucători. Unul dintre ei este Malcom Edjouma.

Altul a fost Octavian Popescu, care şi-a continuat forma slabă pe care o arată de un timp încoace. Totuşi, Mihai Stoica este de părere că tânârul de 20 de ani este jucătorul indispensabil de la FCSB, jucătorul care ar trebui să fie pe teren în toate minutele din toate partidele.

Un astfel de exemplu, dar la nivel mult superior, este cel al lui Pedri, care a jucat peste 60 de meciuri la Barcelona şi naţionala Spaniei, în sezonul 2020-2021, primul petrecut de el pe Camp Nou: 37 în campionat, şase în Copa del Rey, unul în Supercupa Spaniei, şapte în Champions League, dar şi zece pentru ”Furia Roja”, inclusiv şase la EURO 2020.

Mihai Stoica: ”Octavian Popescu niciodată nu joacă prost”

”Octavian Popescu, în opinia mea, nu are voie să iasă nicio secundă de pe teren, niciodată. Octavian Popescu niciodată nu joacă prost. Ştii ce înseamnă să joci prost? Să pierzi multe mingi, să iroseşti foarte multe acţiuni de atac, iar el niciodată nu mai face asta.

Chiar dacă nu are realizări, la modul să ajungă să dea pase de gol sau goluri, el nu pierde mingea. Când se pierde mingea, niciodată nu o să-l vezi să nu facă sprint să-şi ajute echipa pe tranziţia negativă. Niciodată! Pe când unii au problema asta”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În acest sezon, Octavian Popescu a adunat 40 de meciuri şi a contribuit cu gol sau pasă decisivă la nouă reuşite pentru FCSB, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescu 

viewscnt
Articole similare