Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mi-a plăcut, a vrut să fie protagonist". MM Stoica a atenţionat un fotbalist după FCSB - Farul şi a lăudat un alt titular: "E de departe cel mai bun din campionat"

"Nu mi-a plăcut, a vrut să fie protagonist". MM Stoica a atenţionat un fotbalist după FCSB - Farul şi a lăudat un alt titular: "E de departe cel mai bun din campionat"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a analizat prestaţia anumitor fotbalişti care au evoluat în remiza cu Farul Constanţa. Spre deosebire de alte meciuri, de această dată Siyabonga Ngezana a ieşit pe minus.

Prestaţia fotbaliştilor de la FCSB cu Farul, analizată de MM Stoica

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii. Alhassan a deschis scorul în minutul 55, iar Larie a egalat dintr-un penalty controversat, după ce lui Louis Munteanu i s-a anulat un gol pentru un offside la fel de controversat. 

A doua zi, MM Stoica a tras concluzii despre câţiva dintre jucătorii care au evoluat pentru gazde, iar Ngezana a fost atenaţionat, mai ales după ce a pierdut mingea la golul anulat al Farului. 

Conducătorul de la FCSB a mai spus că Risto Radunovic este cel mai bun fundaş stânga din ultimii ani şi a subliniat problemele de sănătate cu care s-au confruntat Octavian Popescu şi Florinel Coman, de-a lungul partidei. 

"Mă bucur că Baba Alhassan a fost exact ce ne aşteptam să fie. Nu mi-a plăcut, dar vom avea o discuţie amplă, faptul că Ngezana, care până acum a avut evoluţii remarcabile, a părut că încearcă să fie protagonist. Fundaşul central trebuie să fie precis în execuţii, sigur. Baresi nu a făcut niciodată ce a încercat Sia ieri. 

Vreau să remarc constanţa în evoluţii la cel mai înalt nivel a lui Radunovic, care e de departe cel mai bun fundaş stânga văzut în ultimii ani în campionatul nostru, nu degeaba e titular în naţionala Muntenegrului. 

Şut, Lixandru, în nota obişnuită. Tavi a jucat într-un picior, Florinel Coman nu mai spun cum s-a chinuit, că se gândea să nu se facă de râs şi să i se facă rău în timpul meciului. 

Creţu joacă cel mai bun fotbal de când s-a apucat. Îl ştim de mic, nu l-am văzut niciodată la nivelul ăsta.

Îmi pare rău doar că David Miculescu joacă prea puţin la cum se antrenează. David cred că la ora asta e titular la noi, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla pe mai departe", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

Florinel Coman a ajuns la spital, în ziua meciului FCSB - Farul.

Echipa de start a FCSB din remiza cu Farul: 

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut, Alhassan - Phelipe, Al. Băluţă, Oct. Popescu
  • Rezerve: A. Vlad, Panţîru, Fl. Coman, Miculescu, Pandele, Toma, Ov. Popescu, M. Laszlo, Pantea, Manolache, Radaslavescu, D. Popa

 

Afla mai multe despre: ngezana fcsbmm stoicafcsb farul 

viewscnt
Articole similare