adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din Superligă, acuzată de jocuri de culise! ”Serviciile” pe care le-ar fi prestat: ”Ştiu din mai multe surse. Sunt înrudiţi” | EXCLUSIV

O echipă din Superligă, acuzată de jocuri de culise! ”Serviciile” pe care le-ar fi prestat: ”Ştiu din mai multe surse. Sunt înrudiţi” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, comentatorul Emil Grădinescu a vorbit despre decizia lui FC Voluntari de a scumpi biletele la meciul cu FCSB şi a acuzat formaţia de jocuri de culise, sugerând că acea creştere de preţ este menită să o dezavantajeze pe vicecampioană.

În următoarea etapă a Superligii, FCSB urmează să facă scurta deplasare la Voluntari, pentru a înfrunta echipa locală, pe stadionul Anghel Iordănescu.

Vicecampioana vine după o victorie de zile mari cu rivala CFR Cluj şi speră să continue pe aceeaşi traictorie ascendentă, dar nu se va putea baza pe susţinerea fanilor la următorul meci.

”Sunt nişte servicii pe care le face de mai mulţi ani rivalilor FCSB-ului”

Gazdele au luat decizia de a scumpi semnificativ biletele, de la 20 de lei, la ultimul meci de acasă, cu CFR, la 70 de lei la acesta, împotriva FCSB-ului.

Aşadar, galeria roş-albastră a anunţat că nu se va prezenta la meci, iar vicecampioana va fi fără unul dintre marile sale atuuri la Voluntari.

Invitat în studioul Orange Sport, Emil Grădinescu a comentat acest subiect şi a acuzat-o pe formaţia ilfoveană de jocuri de culise, sugerând că ştie deja de ”serviciile” pe care le-ar presta.

Comentatorul a afirmat că Voluntari ar fi în cârdăşie cu rivalele FCSB-ului, în special cu CFR, şi că ar face eforturi uriaşe pentru a o încurca pe vicecampioană, la fel cum a făcut-o şi în sezonul trecut.

În 2022, FCSB a ratat şansa de a da peste CFR în ultima etapă, într-un derby cu titlul pe masă, după ce a remizat împotriva lui FC Voluntari, în penultima rundă a play-off-ului.

FC Voluntari, acuzată de jocuri de culise

Eu înţeleg (n.r. scumpirea biletelor). În primul rând, este o echipă foarte bine 'ştuţată' la bugetul primăriei. Voluntari e o comună bogată, intră mulţi bani. (n.r. e oraş) Oraş, ok, oraş, sigur (n.r. râde), intră mulţi bani în buget.

Al doilea lucru, care mi se pare evident şi îmi asum, este duşmănia asta, pe care chiar nu o înţeleg, pentru că sunt înrudiţi primarul Pandele cu Gigi Becali, dar asta e clar duşmănie.

Adică mă uit... n-am auzit ca Voluntari să fi scumpit biletele când a jucat cu CFR, când a jucat cu Rapid, de la care a luat bătăi ca lumea, cu Farul, i-a apucat acum.

(n.r. au mai scumpit o dată şi cu Universitatea Craiova) Da... i-a apucat acum... să încerce să pună stop unei eventuale victorii a FCSB-ului.

Sunt nişte servicii pe care le face Voluntari de mai mulţi ani, şi ştiu asta din mai multe surse, rivalilor FCSB-ului, nişte servicii. Aduceţi-vă aminte 2-2, ultimul meci, cum s-a jucat.

2-2, penultimul meci, pe Arena Naţională, când cu offside şi nu ştiu ce. Aduceţi-vă aminte cum au jucat, şi-au dat viaţa.

Foarte bine. Dar ar fi fost foarte bine să joace şi cu Rapid, CFR, ar fi fost foarte bine”, a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

viewscnt
Articole similare