Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie după ce Adi Mutu ar fi acceptat oferta din străinătate. A cedat presiunii de la Rapid? "Să fim serioşi. Aşa, de propus, mulţi îşi propun" | EXCLUSIV

Prima reacţie după ce Adi Mutu ar fi acceptat oferta din străinătate. A cedat presiunii de la Rapid? "Să fim serioşi. Aşa, de propus, mulţi îşi propun" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Fostul preşedinte e imagine de la FCSB, Helmut Duckadam, a oferit o reacţie despre plecarea lui Adrian Mutu, de la Rapid Bucureşti, la Neftchi Baku.

Rapid va avea de suferit după plecarea lui Adi Mutu, anunţă Helmut Duckadam

Rapid Bucureşti e nevoită să caute un nou antrenor, după ce Adrian Mutu şi-ar fi dat acordul pentru a semna cu azerii de la Neftchi Baku. 

Principalul ar fi ajuns la un acord, dar Basarab Panduru nu consideră că Adi Mutu face pasul corect, mai ales că întreaga sumă de 650.000 de euro nu îi va reveni. 

Mutarea o lasă descoperită pe echipa din Giuleşti, care a construit proiectul pentru sezonul următor cu Mutu la timonă, cu transferurile sale şi pregătirea de vară făcută de el. 

Helmut Duckadam consideră că echipa vişinie ar putea fi afectată în startul sezonului şi a exclus varianta presiunii care ar fi stat pe umerii lui Adi Mutu, primul de după centenar.

Declarativ, în următoarea stagiune Rapid trebuie să se califice în cupele europene şi obţină un loc pe podium, în campionat.  

"Plecarea lui Mutu poate fi un minus pentru Rapid, în condiţiile în care el a făcut lotul, cantonamentul cu echipa, iar venirea unui nou antrenor înseamnă probabil şi o altă strategie, schimbări. 

Nu cred că Mutu pleacă din Giuleşti de teama unei presiuni, pentru că să fim serioşi! Rapid îşi propune cupele europene, nu neapărat câştigarea campioatului. Aşa, de propus, mulţi îşi propun", a declarat Helmut Duckadam pentru Orangesport.ro. 

Helmut Duckadam consideră că o experienţă în străinătate îi va prinde bine lui Adi Mutu

"Faptul că a acceptat să semneze un contract într-un campionat străin... Cred că este vorba şi despre bani, şi despre faptul că îi va putea creşte şi cota ca antrenor. E un antrenor tânăr, care doreşte să se afirme, să crească tot mai mult şi o echipă din afara ţării poate să-l ajute în acest sens", a adăugat fostul portar, pentru Orangesport.ro, despre plecarea lui Adi Mutu la Neftchi Baku. 

Afla mai multe despre: adi mutuantrenor rapid bucurestihelmut duckadam 

viewscnt
Articole similare