Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari la CFR Cluj! Ce se întamplă cu jucătorii lui Andrea Mandorlini, chiar în vacanţa de iarnă

Probleme mari la CFR Cluj! Ce se întamplă cu jucătorii lui Andrea Mandorlini, chiar în vacanţa de iarnă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj, locul doi din Superliga, la final de 2023, a început noul an cu probleme financiare.

După anunţul transferurilor la CFR Cluj din această iarnă, patronul ardelenilor, Neluţu Varga se confruntă cu o altă problemă, legată de actualii jucători ai formaţiei clujene.

Probleme financiare pentru CFR Cluj la început de 2024

Jucătorii antrenaţi de italianul Andrea Mandorlini au trecut în noul an cu restanţe salariale. Fotbaliştii fostei campioane a României au plecat în vacanţa de iarnă cu întârzieri salariale de trei luni, conform GSP.

Aceştia înca nu au fost informaţi de conducerea clubului în legătură cu data la care îşi vor primi restanţele.

CFR Cluj l-a cedat recent pe kosovarul Ermal Krasniqi, la Rapid, pentru suma de 1.000.000 de euro. Echipa antrenată de Andrea Mandorlini a încheiat anul 2023 pe locul doi, la opt puncte în spatele liderului FCSB.

Ciprian Marica a vorbit despre echipa din Gruia şi despre şansele acesteia de a reduce din diferenţa de puncte dintre echipa lui Mandorlini şi liderul FCSB.

"Nu cred că este totul jucat, sunt 8 puncte ale FCSB-ului şi mulţi tind să spună că acest campionat este jucat, nu cred că e aşa, cred că se mai joacă.

CFR reuşeşte să e reorganizeze după plecarea lui Dan Petrescu, reuşeşte domnul Varga şi toată stima că vedem că nu iese atât de mult în prim plan.

Nu îşi doreşte, dar face lucrurile să funcţioneze la CFR, sunt pe locul doi, cu şanse la campionat şi îşi regăsesc din mers nucleul de jucători, reconstriesc echipa şi o fac într-un mod foarte ok, deci sunt plăcut suprins de ce se întâmplă la CFR." a declarat Ciprian Marica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorlininelutu varga 

viewscnt
Articole similare