Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dinspre echipa din Superligă despre care Marian Iancu a spus că e "corespondenta Gloriei Bistriţa": " Îmi doresc să fie printre cele care vor retrograda"

Reacţie dinspre echipa din Superligă despre care Marian Iancu a spus că e "corespondenta Gloriei Bistriţa": " Îmi doresc să fie printre cele care vor retrograda"

Superliga

Comentarii

Prima intervenţie publică a lui Marian Iancu după mult timp a stârnit o controversă din partea afaceristului. El a asemănat o echipă din Superligă cu Gloria Bistriţa, echipa care l-a avut în centru pe Jean Pădureanu, care rămâne cu pata Cooperativei.

Valeriu Iftime a reacţionat după ce Marian Iancu i-a acuzat echipa

Fostul patron al Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, condamnat la ani grei de închisoare, a vorbit pentru prima dată public după mult timp. Printre altele, Marian Iancu a a dezvăluit că a suferit o transformare fizică şi că nu a fost arestat pentru aspecte legate de echipa din Banat. 

Marian Iancu s-a uitat şi spre Superligă, iar FC Botoşani a intrat în vizorul său. El a asemănat echipa din Moldova cu Gloria Bistriţa, echipa acuzată de blat în mai multe rânduri. Pe Valeriu Iftime îl vede precum Jean Pădureanu, dar "emancipat". 

„Noi nu eram parte din Cooperativă, cooperativizarea o făcea Mircea Sandu, nu noi. Gloria Bistriţa are, în oglindă, o oarecare corespondentă în Liga 1, nu ştiu dacă e nevoie s-o numesc eu. E o echipă din zona Moldovei (n.r. - FC Botoşani), cu un conducător mult mai emancipat din toate punctele de vedere, un om de onoare în sens fotbalistic (n.r. - Valeriu Iftime). 

Dar care se comportă exact ca răposatul (n.r. - Jean Pădureanu), cu rezultate previzibile, aproape de scos de pe lista Pronosport sau a pariurilor sportive. Îmi doresc ca acea echipă să fie printre cele care vor retrograda, din punct de vedere al viitorului!”, a declarat fostul finanţator de la Politehnica Timişoara, Marian Iancu, conform Sport.ro.

La auzul declaraţiei, Valeriu Iftime a reacţionat, dar nu a dorit să inflameze spiritele. 

„Păi ce pot să spun eu? Marian Iancu... nu ştiu. Se referă la Botoşani? (n.r. - e o singură echipă în zona Moldovei în Liga 1). Da... greu de comentat pentru că nu ştiu la ce se referă şi n-aş vrea să intru într-o polemică. Nu mă simt deloc... nu vizat sau afectat, ci introdus în subiectul ăsta. Nu pot să comentez că nu ştiu ce să spun”, a spus Valeriu Iftime pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: valeriu iftimemarian iancufc botosanipolitehnica timisoara 

viewscnt
Articole similare