Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf revine! Din sezonul următor se luptă cu granzii din campionat, dacă acceptă oferta. Anamaria Prodan îi negociază contractul

Reghecampf revine! Din sezonul următor se luptă cu granzii din campionat, dacă acceptă oferta. Anamaria Prodan îi negociază contractul
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf mai rămâne în funcţia de antrenor la Neftci Baku doar din pricina clauzei din contract. În ultima perioadă, antrenorul român a primit o ofertă importantă, dintr-o zonă a lumii unde a locuit şi unde Anamaria Prodan are afaceri.

Ofertă de ultim moment pentru Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan îi negociază contractul

Neftci a ratat obiectivul în campionat şi a pierdut finala Cupei Azerbaidjanului, iar şefii echipei nu-l mai vor pe postul de principal. 

Laurenţiu Reghecampf i-a anunţat că vrea să continue pânâ la finalul contractului, iar clauza de reziliere de 100.000 de euro împiedică o despărţire între părţi. 

În ultima perioadă, Anamaria Prodan, care în continuare îl reprezintă în fotbal pe fostul soţ, a aflat despre interesul mai multor cluburi din zona Golfului pentru antrenor. 

Conform Playsport, Laurenţiu Reghecampf a fost ofertat din Arabia Saudită de două echipe din partea superioară a primei ligi şi de încă un club din Qatar. 

Agenta îl reprezintă la negocierile care se derulează în această perioadă, iar dacă va reveni în Arabia Saudită în următorul sezon se va lupta cu granzii ajunşi din Europa, dar şi cu Marius Şumudică. 

Cristiano Ronaldo joacă alături de Talisca pentru Al-Nassr. Al-Ittihad tocmai l-a transferat pe Karim Benzema şi îl doreşte şi pe Kante, iar sosirile starurilor din Europa pot continua în Arabia Saudită. 

Al Hilal (Arabia Saudită), Al Wahda (Emiratele Unite Arabe), Al Wasl (Emiratele Unite Arabe) şi Al Ahli (Arabia Saudită) sunt echipele antrenate de Reghecampf în zona Golfului. 

O echipă din zona Golfului, regretul carierei lui Laurenţiu Reghecampf

Fostul campion al României cu FCSB consideră eşuată perioada 2019-2020, atunci când a antrenat-o pe Al-Wasl, echipă din Emiratele Arabe Unite. 

"Eu cred că momentul în care am preluat Al Wasl, ca antrenor, a fost o alegere greşită.

Nu am ştiut care sunt problemele la club, am fost în mijlocul unui război, între doi preşedinţi de club.

Nu aveam bani, nu aveam condiţiile necesare pentru a face performanţă.

Al-Wasl este o echipă foarte iubită, cu foarte mulţi fani, cerinţele lor sunt foarte mari, dar rezultatele pot fi realizate doar când ai o echipă puternică.

Cred că în momentul în care am semnat cu Al-Wasl nu trebuia să o fac", a declarat Laurenţiu Reghecampf, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampflaurentiu reghecampf anamaria prodanechipa laurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare