You are here:

Sabrina Voinea, mesaj emoţionant la revenirea în România! "Nu doresc să mă las de gimnastică. Vreau să îi explic asta şi mamei". Reacţia Cameliei Voinea

Sabrina Voinea, mesaj emoţionant la revenirea în România! "Nu doresc să mă las de gimnastică. Vreau să îi explic asta şi mamei". Reacţia Cameliei Voinea
Comentarii

Sabrina Maneca Voinea, gimnasta care aşteaptă reevaluarea prestaţiei sale de la sol, a oferit primele declaraţii la revenirea în ţară de la Jocurile Olimpice. Sportiva a anunţat că nu doreşte să renunţe la sport. Detalii a oferit şi mama sa, Camelia Voinea.

Sabrina Voinea a transmis clar ce vrea să facă, după ce mama sa a anunţat retragerea din gimnastică

Elisabeta Lipă a transmis gimnasticii că se încearcă recuprarea medaliei olimpice de la sol, unde Ana Bărbosu s-a bucurat sub un minut de bronz, iar Sabrina Voinea a fost depunctată cu scandal. 

La sosirea pe aeroportul din Otopeni, Sabrina Voinea a transmis că nu doreşte să renunţe la gimnastică şi aşteaptă soluţionarea cazului care a ajuns la TAS

“Mă simt puţin mai bine şi îmi doresc foarte mult să mi se dea dreptate şi să fie un rezultat la final foarte bun. Aştept cu nerăbdare să se rezolve acest subiect. Îi mulţumesc Nadiei (Comăneci) pentru absolut tot. Totul depinde de ei acum. Eu mi-am făcut exerciţiul şi doresc medalia. Sper să se rezolve.

Deocamdată o să-mi iau o pauză şi sper să ne mai revenim. O să discut cu mama şi vedem ce se poate rezolva. Nu doresc să mă las de gimnastică. Vreau să îi explic asta şi mamei. Suntem supărate amândouă, dar încercăm să facem tot ce se poate şi să rezolvăm cât mai bine. Este cel mai important concurs din viaţa mea. Regret foarte mult pentru bârnă, dar îmi doresc să se rezolve problema de la sol", a declarat Sabrina Voinea. 

România a încheiat, luni, participarea în competiţiile de gimnastică artistică de la Jocurile Olimpice fără medalie. În finala de la sol, Sabrina Maneca Voinea s-a clasat pe locul 5, iar Ana Maria Bărbosu pe poziţia a 4-a, cu aceeaşi notă - 13.700. 

Pentru nici un minut, Bărbosu a fost medaliată cu bronz, dar o contestaţie la nota lui Jordan Chiles (SUA) i-a adus acesteia locul 3, în timp ce contestaţia venită din delegaţia României nu a fost acceptată. 

Mama şi antrenoarea gimnastei Sabrina Voinea: "Merg până în pânzele albe"

Camelia Voinea, mama şi antrenoarea gimnastei Sabrina Voinea, a transmis că a trecut peste şocul deciziei, însă că va continua lupta cu comisia de la Jocurile Olimpice, apoi la TAS, dacă va fi nevoie. 

“Acum suntem puţin mai bine, şocate am fost alaltăieri. Sper finalul să fie măcar fericit, pentru că nu ne vom lăsa. Eu una personal nu mă las. Ştiu ce dificultate a avut Sabrina la sol, cât de corect a executat şi partea artistică şi partea acrobatică. Faptul că au încercat să ne păcălească cu acea zecime... Merg până în pânzele albe, până se va face dreptate.

Eu nu cer medalia nimănui. Pot fi la egalitate dar Sabrina este clar că are bronzul urcând cu această zecime. Sper să dea rezultatul mâine. Acum, când coboram scările avionului a venit un mail că ar mai trebui completat ceva. Oricum, până la finalizarea JO va trebui să avem un rezultat final. Au mai cerut ceva, dar nu am apucat să citesc mailul. Mulumesc din suflet că aţi fost lângă noi. Au vrut să credem că România este mică. Dar noi suntem puternici. Nu ne vom lăsa”, a spus Camelia Voinea, vicecampioana olimpică din 1988, cu echipa de gimnastică a României.

Afla mai multe despre: sabrina voineacamelia voinearomania jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare