Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenariu incredibil după ce Bocciu a fost arestat şi au apărut dosarele la Rapid. "Gestul fatidic" care ar fi declanşat tot: "Cred"

Scenariu incredibil după ce Bocciu a fost arestat şi au apărut dosarele la Rapid. "Gestul fatidic" care ar fi declanşat tot: "Cred"

Rapid

Comentarii

Marian Iancu a intervenit în dosarul în care procurorii anchetează introducerea pe stadioane ale unor materiale pirotehnice. Fostul patron de la Poli Timişoara consideră că Dan Şucu a declan;at involuntar tot, după "gestul fatidic" de a cocheta cu mediul politic.

Marian Iancu vorbeşte despre "gestul fatidic" al lui Şucu care ar fi dus la apariţia dosarelor la Rapid

Acuzaţiile din dosarul în care sunt vizaţi Daniel Niculae sau Liviu Ungurean, zis Bocciu, sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Bocciu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în timp ce preşedintele Daniel Niculae are calitatea de suspect. 

Marian Iancu e de părere că evenimentele nefericite s-au declanşat la Rapid, după ce Dan Şucu a fost asociat cu postul de edil pentru Primăria Generală a Capitalei, funcţie pe care acţionarul majoritar de la Rapid a refuzat-o. 

"Cred că a fost o interpretare a mediului politic periculoasă pentru Rapid, după gestul fatidic al lui Şucu de a participa la o întâlnire la sediul PNL... Nu cred că s-a pus problema candidaturii, dar a cochetat cu mediul politic într-o... Noi, în petrol, unde eu acolo operez, spunem să nu vii cu benzină acolo unde e foc, că există o explozie. 

El (n.r. - Dan Şucu) exact asta a făcut, a fost într-un moment nefericit şi într-un loc nefericit şi atunci a potenţat, că treaba asta cu galeriile şi petardele există în toată lumea. Dacă cochetezi cu politica, îţi asumi. 

Să se uite Şucu în istoria recentă în care există un Copos care la fel a cochetat cu politicul din postura de patron şi aţi văzut ce s-a întâmplat. Chiar şi Gigi Becali, mai sunt care au cochetat şi care au păţit lucruri... 

S-a pornit cu exemple, se va menţine trendul ăsta ca să liniştească tribunele, având un exemplu. Nu cred că (n.r. - Liviu Ungurean) are şi alte culpe penale de altă origine alta decât aşa zisele jocuri de artificii, petarde periculoase. A căzut el într-un mod nefericit şi va fi dat exemplu mereu, aviz amatorilor", a declarat Marian Iancu, pentru Orangesport.ro. 

De asemenea, Marian Iancu a dezvăluit de ce a încetat să-l critice pe Dan Şucu, pentru implicarea sa de la Rapid. 

Afla mai multe despre: dan sucudan sucu primarie bucurestibocciuliviu ungureanmarian iancu 

viewscnt
Articole similare