Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost fotbalist de la Southampton, schimbare radicală. Cu ce se ocupă acum după ce de el s-au interesat Chelsea, West Ham sau Tottenham

Un fost fotbalist de la Southampton, schimbare radicală. Cu ce se ocupă acum după ce de el s-au interesat Chelsea, West Ham sau Tottenhamgalerie foto

Diverse

Comentarii

Un fost fotbalist de la Southampton a făcut o schimbare radicală. Danny Mountain a semnat cu "sfinţii" la vârsta de nouă ani, iar, de-a lungul timpului, de el s-au mai interesat Chelsea, West Ham sau Tottenham.

Danny Mountain a fost un "produs" al clubului St. Mary: „Alan Ball mi-a făcut câteva complimente”, a declarat fostul fotbalist pentru Daily Echo.

„El şi Geoff Hurst ne urmăreau să ne antrenăm când aveam vreo 12 ani şi i-au spus tatălui meu <<La fiecare 10-15 ani, în această ţară avem un talent pe care-l descoperim şi cred că fiul tău ar putea fi acel talent"

Dar la vârsta de 16 ani, visul său s-a oprit, după ce a suferit o leziune la genunchi. Southampton a plătit pentru ca el să primească terapie, dar a renunţat la tânărul jucător, ulterior. Mountain a devenit tâmplar.

Apoi, a dat peste o oportunitate şi s-a mutat în industria filmelor pentru aduţi, unde a jucat în aproape 600 de filme, conform Daily Star.

Galerie foto

„Eram îngrijorat să vorbesc în faţa camerei, nu-mi puteam controla faţa, eram atât de neliniştit... Când i-am spus mamei mele, a fost şocată. Avea aceeaşi mentalitate ca mulţi oameni. Dar am avut o discuţie seriosă despre asta şi, după câteva luni, nu şi-a mai făcut griji. Deloc. Aveam doar 19 ani, dar mă distram foarte bine şi zburam în toată lumea şi şi-a dat se ama cât de fericit eram". 

La 20 de ani, fostul jucător din academia lui Southampton s-a mutat în Los Angeles. Potrivit Scorum, Danny a intrat în top zece cele mai bine plătite vedete din industrie şi a strâns peste 1 milion de lire sterline.

„În copilărie, visam să devin un fotbalist celebru. Din păcate, nu am înscris niciodată pentru Anglia, dar nu m-a împiedicat să am succes. Astăzi am o casă mare, mănânc la restaurante şi joc fotbal cu Jones, Statham şi alte vedete la sfârşit de săptămână. Dacă voi avea un fiu, îi voi spune <<Îndrăzneşte, fiule!>>", a adăugat fostul fotbalist. 

Galerie foto

 Galerie foto

Afla mai multe despre: danny mountainsouthampton 

viewscnt
Articole similare