Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă de avarie pentru Universitatea Craiova, în cazul în care Eugen Neagoe nu poate semna: ”E oltean, poate face lucruri bune” | EXCLUSIV

Variantă de avarie pentru Universitatea Craiova, în cazul în care Eugen Neagoe nu poate semna: ”E oltean, poate face lucruri bune” | EXCLUSIVgalerie foto
Comentarii

Eugen Neagoe (55 de ani) a plecat de la Cluj fără acordul celor de la U, pentru a se îndrepta către Craiova, în dorinţa de a semna cu echipa sa de suflet. Totuşi, există posibilitatea ca venirea tehnicianului să fie blocată de contractul său existent.

Viitorul antrenor al Universităţii Craiova este, la propriu, în drum spre Bănie, după ce şi-a ieşit din minţi şi a plecat de la Cluj, chiar dacă nu avea apropbarea conducerii ”şepcilor roşii”.

Eugen Neagoe a decis să se îndrepte înspre Craiova în ciuda faptului că nu i-a fost acceptată rezilierea şi că, în teorie, încă este antrenorul celor de la U Cluj.

Astfel, un scandal uriaş a fost declanşat în Ardeal, iar acesta are şanse minime de a se încheia astăzi, chiar în Ajunul Crăciunului.

Deşi Neagoe urmează să sosească în Bănie în scurt timp, acesta nu poate semna un nou contract cât încă este valabil cel cu U Cluj.

În cazul în care, din cauza unor probleme legale, nu se materializează revenirea tehnicianului de 55 de ani la club, oltenii ar putea avea o variantă de avarie.

Într-un interviu cu Orange Sport, acordat înainte de a fi anunţat că Eugen Neagoe este foarte aproape de Universitatea Craiova, Dumitru Dragomir l-a propus pe acesta şi un alt tehnician oltenilor.

Variantă de avarie pentru Universitatea Craiova

În opinia fostului şef de la LPF, pe lângă antrenorul lui U Cluj, Emil Săndoi, actualul selecţioner al naţionalei U21, ar putea face ”lucruri bune” în Bănie.

Legat de Reghe, nu va ajunge să plătească clauza de reziliere a contractului, dar eu îi propun două nume, care sunt olteni şi care pot face lucruri bune la Craiova: Săndoi şi Neagoe”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

Plecat de la Chindia la finalul ultimului sezon, Emil Săndoi a petrecut foarte puţin timp pe bară, fiind imediat contactat de FRF pentru a îl înlocui pe Florin Bratu.

Totuşi, este greu de crezut că tehnicianul ar fi dispus să renunţe la selecţionata de juniori, mai ales că se apropie Campionatul European U21, găzduit de România şi Georgia.

Mai mult, şi dacă este dispus să renunţe la naţională, Săndoi poate avea o clauză de reziliere prea costisitoare pentru gustul lui Mihai Rotaru.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare