Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi 0-0. Surpriză mare în Bănie. Neputinţă şi ghinion la unii, dăruire şi sacrificiu la ceilalţi

VIDEO | Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi 0-0. Surpriză mare în Bănie. Neputinţă şi ghinion la unii, dăruire şi sacrificiu la ceilalţi
Comentarii

Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi au încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a doua a Superligii. Cu Ovidiu Haţegan arbitru la centru, au fost ocazii nenumărate la poarta moldovenilor, care au scăpat însă fără gol primit. Dorinel Munteanu este neînvins de la revenirea în elita fotbalului românesc.

VIDEO | Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi 0-0


Min 90+9. Final de meci.

Min 90. Se arată opt minute de prelungiri.

Min 81. Ocazie Craiova. La faza imediat următoare, Mitriţă şutează, dar finalizarea este deviată în aut de Trică.

Min 80. Ocazie Oţelul. Gălăţenii sunt foarte aproape să dea lovitura în Bănie, după un carambol în careul oltenilor, dar Bancu îşi salvează echipa de la un autogol de generic al lui Căpăţînă.

Min 71. Ocazie Craiova. ”Messi” Mitriţă trece prin defensiva gălăţenilor, dar finalizarea sa este blocată de acelaşi portar Stoian. Ghinion teribil pentru olteni.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+5. Pauză.

Min 45+3. Ocazie Oţelul. Fatai trimite mingea puternic cu capul, dar nu nimereşte cadrul porţii.

Min 45. Ocazie Craiova. Mitriţă trimite şi el mingea în bară, cea transversală.

Min 41. Ocazie Craiova. Căpăţînă trimite mingea în bară. Este a doua pentru olteni în acest meci.

Min 40. Ocazie Craiova. Ivan mai ratează o oportunitate mare. Portarul Stoian intervine excelent.

Min 17. Ocazie Craiova. Ivan trimite un şut peste poarta gălăţenilor.

MIn 15. Ocazie Craiova. Ivan trimite mingea în bară.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start.

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Borţa, Zajkov, Raul Silva, N. Bancu - Căpăţînă, Screciu - Işfan, M. Danciu, Al. Mitriţă - A. Ivan 
  • Rezerve: Lazar, Gaşpar, Badelj, Ndong, Mateiu, Al. Creţu, Cîmpanu, A. Trică, Markovic 
  • Oţelul: R. Stoian - Zhelev, Yabre, C. Ghiocel, D. Panait - Cisotti, A. Lopez, S. Teles - Al. Pop, Fatai, Bodişteanu
  • Rezerve: I. Neagu, Gaitan, A. Păun, S. Rus, Zivulic, Jardan, Maciel, Tănasă, A. Dimitrov 

Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi se întâlnesc cu ocazia ultimului meci din etapa a doua a noului sezon din Superliga României.

În runda inaugurală, oltenii s-au impus la Bucureşti, cu Dinamo, scor 2-0, iar acum pot bifa a doua victorie tot în faţa unei nou promovate.

De partea cealaltă, moldovenii conduşi de Dorinel Munteanu au remizat cu UTA Arad, scor 1-1, pe teren propriu, astfel că în Bănie caută prima victorie de la revenirea în elita fotbalului românesc.

Ovidiu Haţegan revine la un meci din Superligă, la Universitatea Craiova - Oţelul

Ovidiu Haţegan revine la un meci din Superligă. El va arbitra partida Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, de luni, din etapa a doua a Superligii.

La finalul lunii martie a anului trecut, Ovidiu Haţegan a suferit un infarct miocardic acut la finalul unui antrenament. Intervenţia chirurgicală a fost una cu succes, centralului fiindu-i montat un stent. La momentul acela, Haţegan se afla inclusiv pe lista arbitrilor care urmau să facă deplasarea în Qatar pentru Campionatul Mondial spre finalul anului. A avut nevoie de o perioadă de recuperare, dar şi-a reluat activitatea în camera VAR la doar 3 luni după operaţia prin care a trecut, la Supercupa României, primul meci cu sistem VAR în fotbalul românesc. Ulterior s-a aflat în camera VAR şi la meciuri importante pe plan european.

Ultimul meci oficial pe care Ovidiu Haţegan l-a condus la centru a fost Olympique Lyon – FC Porto, 1-1, disputat pe 17 martie 2022, în Europa League. Pe 20 aprilie, anul acesta, Ovidiu a fost invitat de UTA să arbitreze un joc-şcoală între echipa de seniori şi cea Under 18.

Afla mai multe despre: universitatea craiova otelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare