Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic a venit răvăşit în faţa reporterilor după Dinamo - U Cluj 0-1: "E clar că acolo este o problemă"

Zeljko Kopic a venit răvăşit în faţa reporterilor după Dinamo - U Cluj 0-1: "E clar că acolo este o problemă"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, susţine că problema echipei este în atac, mai ales că a observat stabilitatea defensivă din înfrângerea cu U Cluj, scor 0-1, în Superliga.

Zeljko Kopic a găsit problema din echipa lui Dinamo în mai puţin de două săptămâni

Universitatea Cluj a învins, luni seară, în deplasare, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 19-a din Superligă. La Bucureşti, pe stadionul Arcul de Triumf, clujenii au deschis scorul în minutul 4, când Daniel Popa i-a pasat lui Nistor şi acesta a înscris din careu.

"Sunt foarte dezamăgit, mi-e greu să accept că am pierdut. Am fost ezitanţi, am avut o idee bună de joc, am avut şanse. Am făcut câteva schimbări, am avut câteva situaţii de a marca, am avut stabilitate în apărare. Trebuie să spun că băieţii au dat tot, dar a fost un meci dezamăgitor. Nu a fost uşor. S-a întâmplat să primim acel gol, iar după jocul făcut nu e uşor să accepţi înfrângerea. 

E clar că atacul nostru e o problemă. Dacă ai în timpul jocului mingea, dacă ai o idee de joc şi nu marchezi e o problemă. În această săptămână am făcut tot ce am putut ca să reglăm mecanismul din atac, să înscriem şi să luăm puncte. Lucrăm zilnic tactic, fizic stăm bine, ne pregătim mental, vorbim, analizăm. Nu pot spune că nu şi-au dorit, au avut momente când au dominat meciul. Pentru noi fiecare meci de acum e crucial", a declarat Zeljko Kopic, după meciul de pe "Arcul de Triumf". 

Universitatea Cluj se află pe locul 5 în ierarhia Superligii, cu 29 de puncte, în timp ce Dinamo înregistrează a cincea înfrângere consecutivă şi a 13-a stagională, elevii lui Zeljko Kopic fiind, în continuare, pe locul 15, cu 10 puncte.

Afla mai multe despre: zeljko kopicdinamo u clujzeljko kopic dinamo 

viewscnt
Articole similare