Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane acceptă oferta şi încasează 50 de milioane €, salariu-monstru! NEBUNIE totală

Zidane acceptă oferta şi încasează 50 de milioane €, salariu-monstru! NEBUNIE totală
Comentarii

Todd Boehly vrea să dea o lovitură de imagine şi în privinţa antrenorului, după campania furtunoasă de transferuri în care a plătit aproape 500 de milioane de euro pentru jucători. Zinedine Zidane (50 de ani) este dorit pe Stamford Bridge şi e ademenit cu un salariu uriaş!

Dacă acceptă oferta lui Chelsea, Zidane va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume şi îi va lua, astfel, locul lui Diego Simeone. "Zizou" este dorit de noii şefi ai lui Chelsea, care sunt gata să-i trimită o ofertă de nerefuzat francezului.

Ofertă de nerefuzat. Zidane, ademenit cu un salariu uluitor: 25 de milioane € pe an!

Liber de contract din vara lui 2021, când şi-a încheiat al doilea mandat la Real Madrid, Zinedine Zidane este dorit de Chelsea. Potrivit jurnalistului Eduardo Inda, de la OK Diario, şefii de pe Stamford Bridge pregătesc o ofertă de nerefuzat pentru "Zizou".

Graham Potter n-o duce prea bine la Chelsea, iar în birourile de pe Stamford Bridge se pregăteşte înlocuirea sa. Sursa citată anunţă că oferta pentru Zinedine Zidane e cotată la 50 de milioane de euro brut pe an, adică 25 de milioane de euro net. Dacă acceptă, "Zizou" va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume.

În prezent, Diego Simeone este cel mai bine plătit tehnician din lume. Încasează anual 24 de milioane de euro la Atletico Madrid.

În cele două experienţe la Real Madrid, Zinedine Zidane şi-a umplut vitrina cu trofee. A câştigat trei UEFA Champions League, două Campionate Mondiale ale Cluburilor, două Supercupe ale Europei, două LaLiga şi două Supercupe ale Spaniei.

Afla mai multe despre: zinedine zidanechelseaofertatodd boehly 

viewscnt
Articole similare