Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost decisă finala Superligii Naţionale de polo! Cele două echipe care se vor duela pentru titlu

A fost decisă finala Superligii Naţionale de polo! Cele două echipe care se vor duela pentru titlu

Alte sporturi

Comentarii

Campioana en-titre Steaua Bucureşti şi vicecampioana CSM Oradea vor disputa finala Superligii Naţionale, după ce au eliminat, miercuri, formaţiile Rapid Bucureşti, respectiv Dinamo Bucureşti, în a treia partidă din cinci programate în semifinale.

A fost decisă finala Superligii Naţionale de polo

CSM Oradea a câştigat, în deplasare, cu Dinamo Bucureşti cu scorul de 15-8. În primele meciuri ale seriei, CSM Oradea s-a impus cu 12-6 şi 15-7, astfel că adună 3-0 la general şi se califică în finala Superligii Naţionale.

Tot miercuri, Steaua Bucureşti a câştigat, de asemenea în deplasare, a treia partidă cu Rapid Bucureşti, scor 19-11, iar la adăpostul primelor două victorii din serie (16-5, 18-5) se califică şi ea în finală.

Astfel, duelul finalei din ultimii ani între campioana en-titre Steaua Bucureşti şi vicecampioana CSM Oradea va continua şi în acest sezon, ambele sperând, din nou, la un parcurs cât mai bun în Liga Campionilor, în următoarea stagiune.

Primele meciuri ale finalei vor avea loc în 19 şi 20 mai, în bazinul campioanei.Pentru medalia de bronz vor lupta, tot în sistemul cel mai bun din cinci partide, învinsele din semifinale Dinamo Bucureşti şi Rapid Bucureşti.

Afla mai multe despre: polo 

viewscnt
Articole similare