Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit, a câştigat, a plecat! Maxim a explicat cum l-a descoperit pe Marius Coman, jucătorul cedat la Sepsi: "De atunci mi-a rămas în cap" | EXCLUSIV

A venit, a câştigat, a plecat! Maxim a explicat cum l-a descoperit pe Marius Coman, jucătorul cedat la Sepsi: "De atunci mi-a rămas în cap" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, câştigătoarea Cupei României în acest sezon, a povestit despre felul în care a Marius Coman, golgheterul echipei în actuala stagiune, a ales să semneze cu formaţia hunedoreană, în anul 2022.

Corvinul Hunedoara a cucerit Cupa României, în urma victoriei împotriva Oţelului Galaţi, venită după loviturile de departajare şi va juca, în procent de 99%, în preliminariile UEFA Europa League.

Florin Maxim, antrenorul Corvinului, a vorbit despre modalitatea în care a fost adus la echipă golgheterul formaţiei hunedorene din acest sezon, Marius Coman, care a părăsit formaţia de Liga 2 pentru a semna cu Sepsi Sf. Gheorghe, echipă din play-off-ul Superligii. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Marius Coman a semnat cu formaţia din Hunedoara în 2022, de la Petrolul Ploieşti. Fostul jucător de la CFR Cluj şi U Cluj a fost descoperit de Florin Maxim, care a decis să-i ofere o mână de ajutor fotbalistului care se confrunta la acea vreme cu varii probleme medicale.

Coman a decis să renunţe la salariul său consistent de la Petrolul şi a optat să obţină o jumătate din salariul pe care îl avea la Ploieşti, la Corvinul Hunedoara.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Florin Maxim: "De atunci mi-a rămas în cap, mi-a plăcut băiatul"

"Asta vreau, pentru copiii ăştia tineri, pentru toţi, sunt nişte copii tineri, noi când am găsit jucătorii ăştia ne-am gândit să fie apropiaţi de vârstă, ca să formăm o echipă şi să rămână mai mulţi ani. Nu putem bloca pe nimeni, la fel a fost şi cu Coman, el a venit pe jumătate din bani când l-am adus de la Ploieşti, ca să vedeţi cum e soarta.

Am fost la un meci al celor de la Metaloglobus, i-am văzut pe Marius Coman şi pe Akhmatov, interul de la Buzău, mi-a rămas de atunci în cap, mi-a plăcut băiatul, şi am zis să îl punem pe piciorul. Banii vor veni, şi-a văzut de treabă, drept dovadă nu e nimic întâmplător, a muncit ca un câine, a trecut peste nişte momente.

l-am ajutat cu toţii, a avut meciuri fără prea mari realizări, dar din punct de vedere fizic n-am ce să-i reproşez, am avut discuţii individuale, dacă munceşti nu există să nu fii văzut, şi va marca exact când conteaza, munca rasplateşte." a declarat Florin Maxim, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: florin maximmarius comancorvinul hunedoaracupa romanieiliga 2 

viewscnt
Articole similare