You are here:

Antrenorul din Superliga le-a dat peste nas celor care nu credeau! "Oamenii din ţara mea îmi ziceau că sunt nebun că am acceptat, că îmi stric CV-ul"

Antrenorul din Superliga le-a dat peste nas celor care nu credeau! "Oamenii din ţara mea îmi ziceau că sunt nebun că am acceptat, că îmi stric CV-ul"
Comentarii

Unul dintre antrenorii cu CV bun din Superliga şi-a adus aminte de discuţiile din jurul său, înainte de a semna în România. Zeljko Kopic (46 de ani) şi-a îndeplinit obiectivul la Dinamo, iar acum le-a dat replica celor care n-au crezut în munca pe care o poate face pe banca alb-roşiilor.

Zeljko Kopic şi-a îndeplinit obiectivul la Dinamo şi a dezvăluit ce a auzit în jurul său: "Că îmi stric CV-ul"

Dinamo a făcut mutarea câştigătoare în decembrie 2023, atunci când l-a instalat pe Zeljko Kopic, croatul trecut pe la Hajduk Split şi Dinamo Zagreb şi cu meciuri în preliminariile şi grupele Europa League. 

După ce i-a menţinut pe "câini" în Superliga, deşi a fost nevoie de "barajul" cu Miercurea Ciuc, Zeljko Kopic a simţit de la început că face pasul potrivit, în ciuda părerilor auzite. 

"Când am venit aici majoritatea oamenilor din Croaţia, dar şi de aici mi-au zis că sunt nebun că am acceptat postul ăsta, că n-are niciun sens, că am riscat mult să-mi stric CV-ul, că am pariat sau ceva, dar pentru mine e o mare provocare şi mai întâi cred în mine. Ştiam că Dinamo e un club mare şi dacă îmi îndeplinesc misiunea voi avea un motiv să fiu mândru de mine. 

Nici n-am avut timp să regândesc totul pentru că pregătirea a început foarte repede", a spus Zeljko Kopic, pentru Orange Sport.  

Kopic a anunţat mutările din lot la Dinamo şi vrea "în jurul" play-off-ului Superligii 

Zeljko Kopic a dezvăluit că Răzvan Patriche a semnat prelungirea contractului şi că un mijlocaş japonez este pe lista achiziţiilor. De asemenea, tehnicianul a lăsat de înţeles că din lot ar putea dispărea Gabriel Moura, fundaşul dreapta. 

"Pentru mine nu e prima dată în situaţia aceasta (n.r. în care să se ocupe de transferuri) şi nu am nicio problemă cu asta. E o muncă în plus să petrec timp în care să caut jucători, să-i analizez, dar pentru mine este totul ok", a adăugat croatul care conduce "haita". 

Zeljko Kopic a trecut cu bine peste primul sezon la Dinamo, însă din stagiunea următoare a Superligii, un eveniment susţinut de Superbet, vrea să ducă echipa la nivelul următor. 

Antrenorul vrea să o ducă pe Dinamo aproape de play-off: "Vrem să fim acolo, în jurul acelor locuri", ia principalul are şi un plan pentru a consolida echipa. 

"După patru, cinci ani de chin cred că este foarte important să stabilizăm clubul şi echipa pentru a construi o bază solidă pentru viitoarele sezoane", a mai spus Zeljko Kopic. 

La echipă a rămas şi principalul om de atac de la Dinamo. Dennis Politic a dezvăluit cum s-a ajuns să continue, într-un interviu acordat Orange Sport. 

Afla mai multe despre: zeljko kopiczeljko kopic dinamodinamo superliga 

viewscnt
Articole similare