You are here:

MM Stoica a intervenit în privinţa transferului sud-africanului Luther Singh. Transferul străinului, "o prioritate" pentru altă echipă din Superliga

MM Stoica a intervenit în privinţa transferului sud-africanului Luther Singh. Transferul străinului, "o prioritate" pentru altă echipă din Superliga

FCSB

Comentarii

Sud-africanul Luther Singh (26 de ani) are o altă destinaţie, tot în România. Atacantul este liber de contract de cinci luni, însă ar putea semna în această vară în Superliga.

UPDATE | MM Stoica a infirmat interesul FCSB pentru atacantul sud-african.

"Presa scrie că FCSB a fost interesată de jucătorul Luther Singh, dar că acesta a fost deturnat. 

Ştirea e parţial adevărată. Nu era vorba de Luther Singh, ci de Martin Luther King Jr. Nu eram interesaţi de transfer, ci de impactul lui în lupta pentru drepturile civile. 

Şi n-a fost deturnat", a transmis conducătorul de la FCSB

La ce echipă din Superliga poate ajunge Luther Singh

David Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu au fost transferaţi la FCSB, iar din cantonamentul din Ţările de Jos au venit semnale bune pentru Gigi Becali. Campioana Superligii, un eveniment susţinut de Superbet, atacă grupele Champions League şi vrea un lot închegat pentru a face performanţă şi în stagiunea următoare. 

În urmă cu câteva zile, presa din Africa de Sud a anunţat că FCSB este pe urmele lui Luther Singh, un atacant lateral care poate juca şi în centru. Trecut pe la Braga, Chaves, Moreirense, Pacos Ferreira sau Copenhaga, el s-a despărţit în ianuarie de FK Cukaricki, o echipă din Serbia care a evoluat în grupele Conference League în stagiunea trecută. 

Deşi iDiski Times anunţa că transferul lui Luther Singh la FCSB este în linie dreaptă, acum aceeaşi sursă a anunţat că o altă echipă din Superliga a intrat pe fir. 

Jurnaliştii sud-africani cunosc situaţia din partea stângă a atacului, de unde ar putea dispărea Florinel Coman, dorit în străinătate. Totuşi, FCSB pare că nu insistă pentru Luther Singh, care a ajuns pe lista Politehnicii Iaşi. 

Echipa care a scăpat de retrogradare în sezonul trecut vrea să întărească lotul, iar antrenorul Tony l-ar fi făcut pe Luther Singh o prioritate în perioada de mercato: "Ei simt că ar putea adăuga valoare echipei pentru a se asigura că rămâne în ligă", mai susţine sursa citată. 

  • 213 meciuri, 39 de goluri şi 22 de pase decisive sunt cifrele lui Singh de-a lungul carierei. 

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: luther singhluther singh fcsbtransferuri fcsbtransferuri poli iasi 

viewscnt
Articole similare