Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au arătat că nu i-a interesat atât de mult meciul ăsta". Israel se pregăteşte pentru partida decisivă cu România. Elveţienii au răbufnit: "Trebuie trasă la răspundere"

"Au arătat că nu i-a interesat atât de mult meciul ăsta". Israel se pregăteşte pentru partida decisivă cu România. Elveţienii au răbufnit: "Trebuie trasă la răspundere"
Comentarii

Pentru a fi sigură de calificare, naţionala României are nevoie de o remiză cu Israel, sâmbătă, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro. După Israel - Elveţia, câteva concluzii au fost trase.

România a fost avertizată după ce Israel a remizat. Elveţienii sunt supăraţi

Echipa naţională a Elveţiei a încheiat la egalitate miercuri seara, în deplasare, scor 1-1, cu echipa naţională a Israelului, într-un meci din grupa I a calificărilor pentru EURO 2024. Elveţienii au fost egalaţi, din nou, pe final de meci.

Elveţia conduce în grupa I, cu 16 puncte, urmată de România (16 puncte), Israel (12 puncte) şi Kosovo (10 puncte). Toate echipele au disputat câte opt meciuri, iar România are câteva scenarii disponibile pentru calificarea la EURO 2024

”Au arătat că nu i-a interesat atât de mult meciul ăsta şi au făcut faţă cu brio elveţienilor. Această echipă favoriă, cum o considerăm toţi. Cu o echipă a doua (n.r. - Israel), cu mulţi jucători care nu au evoluat. 

Alţii vor evolua cu noi. Sunt şi o echipă redutabilă şi în această formulă.

Israelul este o echipă extrem de bună, foarte bună! Şi cu toate aceste probleme (n.r.- cauzate de război) arată bine echipa", a spus George Galamaz, potrivit Prima Sport

  • Cum a arătat Israel cu Elveţia: Glazer - Dasa, Shlomo, Goldberg, Davidzdada - Abu Fani, Lavi, Safuri - Gorno, Turgerman, Khalaili
  • Au mai jucat: Kanichowsky, Glazer, Gloukh, Zahavi şi Weissman

În Elveţia, remiza cu Israel a fost acceptată cu greu

Publicaţia Blick a tras câteva concluzii după partida din Ungaria, iar naţionala lui Yakin a dezamăgit din nou. 

"Elveţia trebuie trasă la răspundere după remiza cu Israel, scor 1-1. Calificarea încă se joacă, dar avem patru paşi greşiţi în opt etape disputate. Este fără îndoială o campanie de calificare foarte nesatisfăcătoare. După ce s-a încurcat cu România, Kosovo şi Belarus, naţionala a comis-o din nou. Acum avem emoţii pe final de campanie pentru prezenţa la EURO.

Vor fi decisive ultimele două jocuri din grupă, în care vom înfrunta Kosovo şi România. Jumătate dintre meciurile disputate în această grupă au fost un dezastru. Asta, deşi, am jucat în cea mai slabă grupă de care am avut parte până acum. Ne amintim când Granit Xhaka le-a cerut colegilor să termine grupa cu zece victorii pe linie. Şi aşteptările noastre erau similare.

Aceşti domni care joacă la Manchester City, Inter sau AC Milan ar trebui să-şi mişte fundurile şi să rezolve situţia în cele din urmă. Probabil vom ajunge la EURO 2024, dar trebuie să ne întrebăm dacă Murat Yakin merită să primească un nou contract", a notat Blick.

Afla mai multe despre: israel elvetiaisrael romaniaromania israelromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare