Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă, de fapt, cu FCSB. Intenţia reală a lui Becali a fost dezvăluită: ”Sunt 100% sigur”

Ce se întâmplă, de fapt, cu FCSB. Intenţia reală a lui Becali a fost dezvăluită: ”Sunt 100% sigur”

FCSB

Comentarii

Anunţul lui Gigi Becali, în legătură cu retragerea sa din fotbal, nu a fost luat ca atare de toată lumea, speculându-se că patronul FCSB nu va vinde echipa. Finul său, Cristi Borcea, a dezvăluit ce planuri are, de fapt, latifundiarul şi care sunt intenţiile sale reale.

După 20 de ani în care a deţinut-o pe FCSB, Gigi Becali ar intenţiona să se retragă din fotbal, anunţând că a fost ”biruit” de Răzvan Burleanu şi FRF, după înfrângerea controversată cu Rapid.

Patronul vicecampioanei l-a inovcat şi pe centralul Horaţiu Feşnic ca fiind unul dintre motivele din spatele ieşirii sale din fenomen, din cauza prestaţiei din derby.

”Îl şicanează unul ca Talpan, cei din Armată, mai vine şi o supărare cu Feşnic, care a făcut ce a făcut”

Totuşi, nu a fost prima dată când Becali a anunţat că se retrage din fotbal şi există mai multe persoane sceptice în legătură cu intenţiile sale, chiar dacă MM Stoica a confirmat că acesta a cedat deja clubul.

Acum, şi finul latifundiarului anunţă că Gigi Becali chiar se va retrage din fotbal, dacă va fi în continuare ”şicanat” de diverse persoane din fotbalul românesc, din cadrul CSA sau FRF.

Ce se întâmplă, de fapt, cu FCSB

Derby a fost în tribune la CSA Steaua – Dinamo, dar cred că şi problema asta cu Steaua se va rezolva. Gândiţi-vă ce ar fi însemnat Steaua să fie unită şi să joace în Ghencea pe un stadion nou, cu banii pe care i-a băgat naşu’ (n.r. Gigi Becali).

Şi a investit în ei. Sunt 100% sigur că, dacă îl mai şicanează aşa mult, pleacă. Îl şicanează unul ca Talpan, cei din Armată, mai vine şi o supărare cu Feşnic, care a făcut ce a făcut.

Acolo Mutu a câştigat meciul. Având un lot mult mai slab decât al Stelei (n.r. – FCSB) în toate compartimentele, ce a făcut?

A făcut ca cel mai bun fotbalist al lor (n.r. Florinel Coman) să nu mai joace din minutul 10. Acolo a riscat, dar l-a potolit”, a declarat Cristi Borcea, pentru Fanatik.

De când a fost preluată de Gigi Becali, FCSB, numită Steaua până în 2017, a reuşit să câştige cinci titluri de campioană, două Cupe ale Ligii, trei Cupe ale României şi două Supercupe.

În plus, roş-albaştrii au mai bifat o calificare în semifinalele Cupei UEFA şi patru calificări în grupele Champions League.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare