Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai iubit jucător de la FCSB: ”Mulţi îmi cer tricouri. Nouă din 10 îmi cer tricoul lui” | EXCLUSIV

Cel mai iubit jucător de la FCSB: ”Mulţi îmi cer tricouri. Nouă din 10 îmi cer tricoul lui” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit tricoul cărui jucător de la FCSB îi este cerut cel mai des. Acesta este favoritul fanilor roş-albaştri, la fel cum erau Mirel Rădoi, Bănel Nicoliţă sau Elton în urmă cu ani buni.

Aflată pe locul al treilea în Superligă, după un început dezastruos de sezon, FCSB speră din nou că poate cuceri un prim titlu după 2015, graţie formei bune de după plecarea lui Nicolae Dică.

Nu doar echipa a renăscut, ci şi starul acesteia, jucătorul în care Gigi Becali îşi pune cele mai mari speranţe, Tavi Popescu (20 de ani), care nu avusese parte de un debut bun de stagiune.

Aflat într-o criză de formă, internaţionalul român îşi pierduse locul de titular temporar, în favoarea lui Florinel Coman, dar a reuşit să îl redobândească după victoria cu Rapid, în care a fost omul meciului.

”Mulţi îmi cer tricouri. Nouă din 10 îmi cer tricoul lui”

În acest context, Tavi Popescu a reuşit să redevină cel mai iubit jucător de la FCSB, iar, invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a recunoscut că acest lucru este mai mult decât evident.

Managerul general al echipei a dezvăluit că, dintre mulţii cunoscuţi care îi cer tricouri, nouă din 10 doresc tricoul lui Tavi Popescu.

MM Stoica a comparat influenţa şi nivelul de apreciere pe care îl au faţă de acesta cu cele ale lui Mirel Rădoi, Bănel Nicoliţă şi Elton, care erau de asemenea favoriţi ai suporterilor în urmă cu mai mulţi ani.

Tavi Popescu, cel mai iubit jucător de la FCSB

Vă imaginaţi cam câţi cunoscuţi îmi cer mie tricouri... mulţi. Cam nouă din 10 îmi cer tricoul lui Octavian Popescu. Cum era Rădoi pe vremuri, că toată lumea cerea Rădoi.

După aia, Rădoi / Nicoliţă, dar mai mult Rădoi, a venit Elton, era numai Elton, bineînţeles pentru copii, numai copiii se vedeau Elton, era de statura lor.

Acum Octavian Popescu. (n.r. e cel mai cerut tricou de la FCSB?) De departe. (n.r. păi cine să fie?) Mai e Olaru, mai e Cordea, mai e Coman, care fost...

Ok, are o perioadă mai... dar na, nu ştiu”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare