Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a intervenit prin Cristi Balaj după ce Dan Petrescu a cerut oprirea meciului dacă e înjurat: "Să vedem esenţa! Aşa putem să-i luăm la mişto pe el şi Hagi"

CFR Cluj a intervenit prin Cristi Balaj după ce Dan Petrescu a cerut oprirea meciului dacă e înjurat: "Să vedem esenţa! Aşa putem să-i luăm la mişto pe el şi Hagi"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a cerut respect pentru antrenorul Dan Petrescu şi a îndreptat atenţia spre esenţa declaraţiilor "Bursucului", nu spre felul în care exprimă ideile.

Cristi Balaj îi ia apărarea lui Dan Petrescu. "Bursucul" s-a plâns că a fost înjurat

Imediat după ce a încheiat sezonul regulat din Superligă pe locul secund, la un singur punct de Gică Hagi şi Farul Constanţa, Dan Petrescu s-a arătat indignat că a fost înjurat pe propriul stadion. 

De asemenea, antrenorul lui CFR Cluj a atras atenţia asupra faptului că trivialităţile la adresa sa se repetă şi pe alte stadioane din România. 

După cazul de xenofobie din Sepsi - U Craiova 1948, Dan Petrescu şi-ar dori ca partidele să fie oprite şi în cazul său, dacă va fi jignit în mod repetat. 

CFR Cluj a reacţionat prin Cristi Balaj. Preşedintele a transmis că din declaraţiile lui Dan Petrescu ar trebui sesizată esenţa şi nu felul în care "Bursucul" se exprimă. 

Fostul arbitru a cerut respect pentru Dan Petrescu, Gică Hagi şi personalităţile din fotbalul românesc. 

"Nu-l înjură toată lumea pe Dan Petrescu. Suporterii rapidişti nu l-au înjurat, suporterii de la CFR nu l-au înjurat. 

Niciodată n-o să scuturăm un pom uscat şi de asta de aici invidia. Dan Petrescu nu e neapărat un antrenor plăcut, care are cele mai bune intervenţiii, dar trebuie să înţelegem şi să scoatem esenţa declaraţiilor lui Dan Petrescu, nu neapărat modul de exprimare şi de aici poate apărea confuzia. 

Dacă ne luăm de modul de exprimare al lui Hagi sau al lui Dan Petrescu, doi antrenori emblematici, care fac performanţă, putem să-i luăm la mişto sau să găsim greşeli în tot ceea ce spun", a declarat Cristi Balaj la Sport Total FM

Afla mai multe despre: dan petrescucristi balajcfr cluj u cluj 4-0gica hagi 

viewscnt
Articole similare