Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dramă în viaţa unui antrenor din România! Fiica sa de doar 13 ani a murit în atacul armat asupra şcolii din Belgrad. Detalii cutremurătoare din Serbia

Dramă în viaţa unui antrenor din România! Fiica sa de doar 13 ani a murit în atacul armat asupra şcolii din Belgrad. Detalii cutremurătoare din Serbia

Diverse

Comentarii

Echipa de volei masculin SCM Zalău a transmis un mesaj de condoleanţe, miercuri seară, antrenorului său Dragan Kobiljski, a cărui fiică a decedat la doar 13 ani, în atacul armat asupra şcolii din Belgrad.

Dramă în viaţa antrenorului SCM Zalău, după decesul fiicei sale de doar 13 ani, victimă a masacrului din Belgrad

”Echipa şi conducerea clubului SCM ZALĂU sunt alături de antrenorul nostru, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele, provocate de trecerea în nefiinţă a fetiţei sale la vârstă de doar 13 ani. Sincere condoleanţe, Dragan! Iskreno saučešće, Dragan!”, este mesajul clubului.

Potrivit Sport Klub, fiica antrenorului este una dintre victimele masacrului de la şcoala "Vladislav Ribnikar" din cartierul Vračar, o zonă selectă din Belgrad.

Un elev de clasa a VII-a a ucis, miercuri, mai multe persoane la şcoala din Belgrad unde învăţa. Băiatul de 14 ani a venit la şcoală cu pistolul tatălui său şi a deschis focul. Opt copii şi un agent de securitate au fost ucişi, iar şase elevi şi un profesor al şcolii respective au fost răniţi şi sunt în prezent spitalizaţi.

Dragan Kobiljski (52 de ani) este antrenorul echipei din Zalău din septembrie 2022, când s-a prezentat la lot după ce a participat, ca secund, cu naţionala Serbiei, la Campionatul Mondial.

El a pregătit anterior Radnicki Kragujevac în ţara natală, iar alte cluburi la care a activat sunt Steaua Roşie Belgrad şi Partizan Belgrad.

Tatăl băiatului care a comis atacul de la şcoala din Belgrad a fost arestat

Tatăl băiatului care a ucis opt elevi şi un paznic la şcoala din Belgrad unde învăţa a fost arestat, a anunţat miercuri poliţia, care a făcut percheziţii în apartamentul familiei, relatează Blic.

În afară de arma cu care a comis masacrul, băiatul mai avea o armă în rucsac.  Ambele arme se aflau în posesia legală a tatălui său. Acesta susţine că erau închise într-un seif, care avea un cod, dar se pare că fiul său l-a aflat.

Băiatul mergea adesea la poligonul de tragere cu tatăl său, a declarat .Bratislav Gašić, ministrul Poliţiei, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: dragan kobiljskiatac scoala belgrad 

viewscnt
Articole similare